Ležerno, moderno i lako za kombinovanje

Podeli:

Nova kolekcija u Robnoj kući „City“ donosi dosta printa, šarenila i zanimljivih krojeva koji mogu pristajati svima. Sve je stvar vašeg stila, kombinacije i načina na koji će te sve to izneti. Sve više sunca nosi dosta inspiracije za nove kreacije i promene.

Duge košulje sa animal printom su nešto što možete nositi za dnevnu ali i večernju varijantu. Lepo se uklapaju uz suknje ili pantalone. Tu su sakoi u jakim bojama koji dobro idu uz farke. Jednostavne jednobojne, pamučne majice su hit i ovog proleća sa minimalnim dodacima čipke ili karnera što u celu priču unosi malo romantike.

Duge šarene haljine klasičnog kroja pored izuzetne udobnosti osvežiće kompletan vaš outfit i pružiti vam priliku da se osećate i izgledate potpuno drugačije. Ponovo su aktuelni šeširi u kojima ćete delovati pomalo tajanstveno ali i graciozno i ženstveno.

Robna kuća „City“ u novoj kolekciji akcenat stavlja na kvalitet materijala, udobnost i lakoću nošenja što će vam pružiti potpuno uživanje u sunčanim danima koji tek dolaze.

Robna kuća City – Đure Jakšića 14

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga