Kompletna kućna hemija stiže na vašu adresu i to besplatno

Podeli:

Sređivanje kuće, stana ili poslovnog prostora iziskuje pored vremena i kvalitetna sredstva koja su potrebna kako bi prostor u kome živimo i radimo bio čist i odisao svežinom. U diskontu kućne hemije Helena može se nabaviti sve što je potrebno za održavanje higijene prostora- od sredstava za čišćenje sanitarnih čvorova, deterdženata za pranje rublja, ubrusa, pa sve do osveživača vazduha.

Hladno vreme i vetrovi koji su karakteristični za zimski period, osobama sa osetljivom kožom mogu izazvati određene probleme. Kako biste zaštitili svoju kožu, neophodno je da koristite adekvatne kreme koje, takođe, možete pronaći u diskontu kućne hemije Helena.

Osluškujući potrebe svojih kupaca, firma Helena Graf vrši i dostavu robe na kućnu adresu, bilo da su u pitanju firme ili privatni domovi.

Firma Helena Graf se pored prodaje bazena i kompletne opreme za bazene, bavi i proizvodnjom i prodajom kompletne kućne hemije i kozmetike. Kompletnu ponudu kao i posebne pogodnosti, možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga