Koju destinaciju birate ovog leta?

Podeli:

Volite da putujete, istražujete nove predele naše lepe planete i za vas ne postoje prepreke. Privlače vas daleke destinacije: Japan, Njujork, Rio. Voleli bi da posetite i Maldive, Sejšeli, Zanzibar i nekako se osećate spremni za sve to. Bliži se leto i vaš godišnji odmor pa ste počeli da razmišljate gde biste to mogli da odete na nekih desetak dana. Interesantna vam je i Španija, Majorka, Italija, Sicilija.

Za početak udobno se smestite u svom omiljenom kutku, pripremite neko osvežavajuće piće, pustite neku laganu muziku i započnite pretragu.

Slikom ćemo vam dočarati samo deo prelepih destinacija a Pinta Travel vas može odvesti direktno i organizovati sve za vaš nezaboravan odmor.

Za one koji vole Evropu, predlažemo Pariz, Amsterdam, Milano, Barselonu, Lisabon, Madrid, Veneciju, Instanbul ili možda Azurnu obalu.

U ponudi Pinta Travel agencije nalaze se i krstarenja za ceo svet i to brodovima najvećih kruz kompanija kao što su: Royal Carebbean, MSC, Costa, Norwegian, Celebrity, Princess. Zamislite da se svaki dan budite u drugoj državi i prvu jutarnju kafu pijete sa pogledom na drugi grad ili plažu. Danas su krstarenja luksuz koji je svima dostupan. Krstarenjem možete obići brojne egzotične destinacije, rajska ostrva, obići razne gradove i upoznati različite kulture. Sve to u istoj nedelji i uz samo jedno raspakivanje. Zvuči sjajno, zar ne?

Pinta Travel vas vodi gde god poželite, sve što je potrebno jeste da ih posetite na adresi Gimnazijska br. 8 Sve informacije možete dobiti i putem telefona 023 510 449

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga