Kako očistiti organizam nakon praznika?

Podeli:

Posle burnih dana i noći treba se nekako vratiti na fabrička podešavanja i krenuti u nove radne pobede i životne izazove. Dnevne, večernje žurke pa i sam doček Nove godine izbacio vas je iz neke rutine, svakodnevnice i bilo vam je dozvoljeno nekako sve. Uz muziku, dobru ekipu uvek ide i praznična trpeza, domaća vina, šampanjac.

Da bi se vratili u formu i oporavili od svega preporučuje se više sna, odmora, dosta tečnosti i boravak na svežem vazduhu. Lepo je kada se posle klubova vratite prirodi i uživate u laganoj šetnji parkom ili pokraj reke. Posle živih svirki, nekako najviše prijaju zvukovi prirode. Zato osluškujte sve, posmatrajte, osećajte i budite deo te čarolije. Za čišćenje organizma uvek se preporučuje limun, đumbir, zeleni ili crni čaj, lagani obroci u vidu salata bogati vitaminima i mineralima. Tople čorbice, supice i manje kofeina.

Prirodni preparati za čišćenje tela kompanije Biostile mogu vam dosta pomoći da se vratite u normalu, unapredite svoje zdravlje i ojačate imunitet.

Više o proizvodima kompanije Biostile možete saznati i u emisiji „Vaše zdravlje – Naša briga“ koja se emituje na TV Santos ali i na facebook stranici Biostile Srbija

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga