Ojačajte imunitet pre zime

Podeli:

U današnje vreme naš organizam izložen je napadima brojnih vrsta virusa, bakterija i raznih vrsta mikroba, koji mogu prouzrokovati mnogobrojne probleme sa našim zdravljem. Veoma je bitno da se pravovremeno zaštitimo i ojačamo svoj imunitet na prirodan način.

Preporučuje se posebno u ovom periodu kada je vreme promenljivo i kada su jutra i večeri hladne dok dnevne temperature znaju biti i preko dvadesetak stepeni. Slojevito oblačenje se podrazumeva ali i „jača ishrana“ u smislu da je ona bogata vitaminima, mineralima, antioksidansima i proteinima. Dovoljan unos magnezijuma je veoma značajan jer pozitivno deluje protiv umora, iscrpljenosti i pruža vam potrebnu energiju.

Ukoliko još niste, pravo je vreme da po koju kafu zamenite nekim prirodnim čajem sa dodatkom limuna, meda, đumbira i cimeta.

Dovoljno spavajte i trudite se da bar sat vremena dnevno budete na svežem vazduhu.

Iz kompanije Biostile preporučuju i prirodne preparate kao dodatke ishrani za jačanje imuniteta.

Immuno sun preparati su prirodna kombinacija sastojaka za jačanje imuniteta, koji sadrži kapsule i prašak za pripremu napitka.

Glavni sastojak Immuno sun kapsula je Reiši gljiva (Ganoderma) koja se već 4000 godina koristi u Kini i Japanu zbog svojih lekovitih svojstva. Sastojci ganoderme pokazuju višestruka pozitivna dejstva na ljudski organizam.
Immuno sun kapsule sadrže veliku količinu vitamin D3, čak 3800 IU,  kao i veliku količinu vitamina C, vitamine B6, B9, B12 i folnu kiselinu.
Immuno Sun prašak sadrži velike doze magnezijuma iz tri različita prirodna izvora, što omogućava višestruko delovanje: odlično deluje protiv umora, iscrpljenosti, daje i dodatnu energiju našem telu a od velike  je važnosti i za održavanje zdravih kostiju, zuba i mišića.
Sok od nara sa dodatim vitaminima je dijetetski suplement sa sokom od nara i dodatim vitaminima C, E i B kompleksa (B1, B2, B5, B6, B9 i B12).

Budite zdravi, sa više energije i uživajte i u hladnijem periodu koji dolazi.


RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga