Kako do sigurnog i udobnog vozila?

Podeli:

Najam vozila danas je dostupan skoro na svakom koraku. Izbor je velik – tip i vrsta automobila, dužina najma, mesto preuzimanja, načini plaćanja. Ali, da li baš svi znamo sve o uslovima rentiranja vozila? Kako do agencije, kako odabrati auto, na šta obratiti pažju? Gde preuzimam vozilo? Gde ga vraćam? Pun ili prazan rezervoar? Cena? O svemu tome popričali smo sa ljudima iz Rent-a-car agencije Talija i saznali kako naše putovanje da učinimo potpuno bezbednim i uživamo u njemu. Jer putovanje automobilom nije tek tako, vozilo treba da bude sigurno, udobno i da svojim performansama upotpuni ceo doživljaj.

Iznajmljivanje vozila kod nas funkcioniše vrlo jednostavno – kontaktirate nas, rezervišete vozilo koje vam najviše odgovara, date nam vozačku dozvolu i ličnu kartu ili pasoš na uvid, potpišemo ugovor i možete da vozite, što bi se reklo. Naravno, postoji mogućnost da vozilo dostavimo na željenu adresu po dogovoru, da ga pošaljemo na aerodrom ili neko drugo odredište. Rezervoar se dobija pun i vraća se pun, a od vaših potreba zavisi koliko ćete goriva potrošiti tokom perioda dok je auto kod vas. Vozilo plaćate po danu iznajmljivanja, tu se cene kreću već od 24 eura dnevno, a ukoliko je rentiranje na duži vremenski period imamo određene pogodnosti.

Prednosti rentiranja su velike. Ako ste bez svog automobila, iznajmljivanje vam rešava gotovo sve u vezi transporta. Vozni park Talije je izuzetno širok i možete iznajmiti vozilo za svaku priliku – za gradsku vožnju, poslovno putovanje, za potrebe firme, za porodični odmor ili odmor sa prijateljima. Ovo vam pruža slobodu da istražujete novi grad u potpunosti, možete posetiti više skrivenih mesta, dosta turističkih lokacija. Na ovaj način takođe štedite i vreme i novac, jer gradski prevoz zna da bude nesiguran, a taxi izuzetno skup.

Upoznajte se sa agencijom za koju ste se odlučili, istražite način na koji oni posluju, pronađite ih na internetu, pronađite utiske korisnika, raspitajte se o voznom parku, o cenama, pogodnostima i načinima plaćanja, o potrebnoj dokumentaciji – preporučuju iz agencije Talija. – Ono što je sigurno najbitnije jeste sigurnost vozila, tehnička ispravnost, da li su redovno servisirana, da li su osigurana. Kada je to u pitanju sa nama sigurno nećete pogrešiti, jer tu ste uvek sigurni na putu i uvek je sve pod kontrolom. Vozni park je šarenolik, adekvatno opremljen, dostupni su različiti modeli automobila sa potrebnom opremom u skladu sa sezonom, zimske ili letnje gume, lanci, dečija sedišta, a sva vozila su redovno servisirana, osigurana, prolaze kontrolu pre i nakon korišćenja.

Zato, ukoliko ste ovih dana u potrazi za Rent-a-car agencijom koja je sigurna pozovite Taliju na broj 069/77-27-37, a sa njihovom ponudom možete se upoznati na FB stranici, IG profilu ili na sajtu.

Kada ste sve ovo uradili, pribavili potrebne infomracije, dokumente, izabrali model, dogovorili datume preuzimanja, vrećanja i ostale detalje ostao je još samo jedan korak, a to je da sednete u vozilo i prepustite se svom putovanju u potpunosti. Mane nema, osim te da vozilo jednom ipak morate vratiti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga