Nakon godinu dana pauze održava se Zrenjaninski Polumaraton

Podeli:

Zrenjaninski polumaraton obeležava ove godine mali jubilej, peto izdanje po redu, i održaće se u nedelju, 3. oktobra, u 11 časova, kada sa Trga slobode, ispred Gradske kuće, startuje glavna trka.

Prošle godine manifestacija nije održana, a tradicija započeta 2016. godine nastavlja se organizacijom “Trke zadovoljstva”, kao i trke za predškolce i učenike zrenjaninskih osnovnih škola.

Narodni muzej Zrenjanin, u saradnji s organizatorima polumaratona, u nedelju će, od 8-13 časova, omogućiti svim zainteresovanima da pogledaju izložbu Olimpijskog komiteta Srbije “Put pravih vrednosti”, u Salonu muzeja. U ulozi promoterke, manifestaciji će u nedelju prisustvovati naša proslavljena atletičarka Olivera Jevtić.

Trku su danas najavili generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković, predstavnici organizatora Miroslav Molnar, Milan Delić i Jelena Lukić, kao i Sanja Vrzić, PR Narodnog muzeja Zrenjanin, koja je pozvala naše sugrađane i učesnike trke da posete i izložbu “Put pravih vrednosti”, posvećenu olimpijskom pokretu u našoj zemlji i zrenjaninskim osvajačima olimpijskih medalja. Ulaz je slobodan.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga