Da li muškarci vole automobile više od svojih žena?

Podeli:

Muškarci su opsednuti automobilima. Šamponiraju ih, briskaju, voskiraju.. Uvek su veoma čisti i mirišljavi iznutra. Blistave gume i felne da su  MUST HAVE.

Bliskost između muškarca i njegovog automobila možemo svrstati slobodno u neku od vrsta ludila. On će svom autu tepati, gledati ga sa terase čežnjivo i govoriti mu kako je lep, poseban. Sa druge strane, veoma retko će NJOJ dati kompliment u bilo kojoj prilici!

Kada ste izabrali alfa mužjaka za Vašeg budućeg muža, znali ste za njegovu neograničenu ljubav i strast prema automobilima, ali ste mislili da će se ON vremenom promeniti. Kakva greška… Muška pomama za automobilima je jedna jako ozbiljna stvar. Mnogi muškarci se daleko više brinu za svoje automobile nego za ženu svog života! 

Muškarac koji je u krizi i bez posla mašta i sanjari o elegantnom automobilu na TV-u, ni najmanje o svom partneru.

Preterana briga muškaraca o automobilima pokrenula je niz pitanja. Evo nekoliko kratkih činjenica o “borbi” automobila i žena: Muškarci previše maze svoje automobile. Redovno će ih odvesti na servis, pranje, farbanje itd. Međutim, gotovo je nemoguće da žena dobije takvu pažnju od svog muškarca. Muškarci kažu –  žene su ljudska bića i mogu da se brinu o sebi, a automobili su gedžeti, spravice,  predmeti  koji zaslužuju i trebaju svu pažnju sveta.

Zaključimo – muškarci VOLE AUTOMOBILE VIŠE OD ŽENA JER SU – pod jedan – poslušni i pod dva – ne zvocaju. Kažu da ih automobili retko kad razočaraju, znatno manje nego žene! 

Grešite kada se čudite kad vidite muškarca tokom vožnje sa visoko podignutom glavom. On nije previše nizak, niti je zaboravio  jastuk za sedište koji ga čini višim..Ne, njegov pogled, visoko uzdignuta glava predstavlja znak ponosa i divljenja ka svom vernom automobilu.

I zato ga ne grdite ako prilikom razgovora putem telefona čujete u pozadini bar 3 puta nedeljno šuštanje pištolja za vodu na autoperionicama Maris. 

U toku je akcija za koju vam sigurno vaš dragi nije ništa rekao – on kupovinom 5 digitalnih žetona na menjaču perionice, sa svog mobilnog telefona (prva ljubav) uz pomoć mobilne aplikacije Ready2Wash dobija čak 7 istih, kao i produženo vreme pranja za svog četvorotočkaškog ljubimca (takođe prva ljubav).

Vama je ostalo da se manje nervirate, uživate u šopingu i razgovoru sa drugaricama i ne, nemojte pokušavati da ga promenite.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga