Članovi MK “Road Flyers” iznenadili decu iz Vrtića “Snežana” i “Cvrčak”

Podeli:

Članovi MK “Road Flyers” iznenadili su decu iz Vrtića “Snežana” i “Cvrčak” slatkišima koji su doneli povodom predstojećeg Božića i Nove godine. Motociklisti su se družili sa mališanima i izmamili osmehe i sreću koja je bila vidljiva na njihovim licima. Ovo je tradicionalna njihova aktivnost koju svake godine realizuju.

Bajkeri godinama unazad posećuju mališane i zvukom motora daju na znanje da su novogodišnji praznici iza ćoška. A dok ne čuju i ne vide praznične vesnike na svojim prevoznim sredstvima, mališani predano rade na pisanju pisama moto Božić Batama.

– U dogovoru sa vaspitačima realizujemo ovakve aktivnosti. Deca ili vole ili ne vole motore, ali ni jedno dete ne odbija slatkiše i priliku da stekne novo iskustvo. Mališani i njihovi vaspitači su nam ove godine slali i pisma u kojima pitaju da li ćemo doći i mislim da nema bolje potvrde od toga da činimo pravu stvar- rekao je moto Deda Mraz, Jožef Takač.

Mališani su se sa motoristima družili, razgovarali o planovima za Novu Godinu, podelili iskustva iz vrtića i na kraju se srdačno pozdravili uživajući u poslasticama koje su im gosti doneli.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga