Čarolija slatkog ukusa u poslastičarnici „Slatko srce“

Podeli:

Da li znate kakvo je uživanje u slatkišima? 

Sigurni smo da znate i da neke od najlepših trenutaka u svom životu vezujete i za neke slatke čarolije. Praznici su prošli, tu je još po neki odlazak na slavu, ali tu su i mnogobrojni rođendani i razne proslave koje vas očekuju u nekom narednom periodu. Ili samo imate želju da pojedete zaista odličan kolač ili tortu koji će probuditi vaša čula na nesvakidašnji način. 

Ukoliko se pitate gde u našem gradu možete uživati u raznovrsnoj ponudi kolača i torti, onda je neophodno da upoznate poslastičarnicu „Slatko srce“. U svojoj ponudi imaju preko trideset vrsta sitnih kolača, kremastih kolača, torti. Ono što posebno izdvajaju iz svoje ponude jesu LUX KOLAČI koji će probuditi sva vaša čula.

Poslastičarnica „Slatko srce“ je počela sa radom 2002 godine i na tom svom početku bavili su se proizvodnjom tradicionalnih sitnih kolača. Kupci nikako nisu ostajali ravnodušni i delili su svoje slatko iskustvo sa svojim prijateljima. Posao se širio, počeli su da se otvaraju prvi maloprodajni objekti.  U Aranđelovcu su ovo bili prvi maloprodajni objekti ove vrste, potražnja se polako proširila i na druge gradove u Srbiji. Danas Slatko Srce zapošljava preko 200 ljudi i posluje u više od 50 gradova širom Srbije, a od nedavno je, na veliko zadovoljstvo svih zrenjaninaca, poslastičarnica otvorena i kod nas. Nalaze se u ulici Koče Kolarova 12a., a za sve informacije možete ih pozvati na 069/5691022.

Iz poslastičarnice „Slatko srce“ ističu da se uvek trude da budu inovativni i da kupcima ponude raznoikost ukusa. Pri tom, tradiciju ne menjaju, domaće kolače i torte prave po receptima naših baka koristeći isključivo domaće sirovine bez veštačkih aroma.  Njihovo moto je spoj tradicije, kvaliteta i modernog pogleda na poslastičarstvo. Sve ovo prepoznato je i nagrađeno putem velikog broja sertifikata i nagrada.

Njihove torte pričaju najslađu priču za rođendan, veselje ili neki drugi događaj, dok ne probate sve sitne kolače nećete prestati da jedete, a LUX KOLAČE jednostavno ne smete propustiti jer ne postoje reči koje ih mogu opisati.

Harmonija boja, oblika, dekoracije, slika kao iz bajki u kojoj uživaju sva čula učiniće čaroliju stvarnom.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga