Budite u sigurnim rukama u Specijalnoj hirurškoj bolnici Popov

Podeli:

Nedavno je u Zrenjaninu otvorena “Specijalna hirurška bolnica Popov“ u širem centru grada, na magistrali, u ulici Ive Lole Ribara broj 7. Bolnicu je lako pronaći, a parking mesta su gotovo uvek dostupna.

– Ovo je prvenstveno hirurška bolnica i pokrivamo sve vrste operacija i pregleda, imamo odličan tim konsultanata iz svih oblasti medicine. Omogućavamo pacijentima sveobuhvatnu brigu o zdravlju, počevši od postavljanja dijagnoze, preko lečenja i konačnog rešenja i uvek se nadamo i izlečenja – kaže dr Dušan Popov, poznati zrenjaninski hirurg i osnivač ove bolnice.

Specijalna hirurška bolnica “Popov” nije samo još jedna obična privatna bolnica. Osnivač ove bolnice je specijalista opšte hirurgije i potiče iz porodice koja ima dugu lekarsku tradiciju. Deda Veljko je bio infektolog, osnivač infektivog odeljenja zrenjaninske bolnice, otac je opšti hirurg, sada već u penziji, ali još uvek aktivan dr Mileta Popov, stariji brat je interventni radiolog, a mlađi je doktor biohemijskih nauka.

Stručan i ljubazan tim lekara i sestara u ovoj bolnici trudi se da 24 sata dnevno pomogne pacijentima, kad god je to potrebno, da se osećaju prijatno i opušteno dok su na lečenju, samim tim sve je lakše i za pacijenta i za lekara. U bolnici postoji sva potrebna oprema, tako da pacijentima mogu da daju potpunu dijagnozu i izleče bez slanja u druge ustanove.

Specijalna hirurška bolnica Popov se sastoji iz poliklinike sa četiri ambulante, operacionog bloka i stacionara za ležeće pacijente sa pet bolesničkih soba sa ukupno deset postelja, a tv i bežični internet je dostupan u svim sobama. Sve je opremljeno najsavremenijom opremom.

 – Obavljamo preglede lakara opšte prakse i specijalista. Od dijagnostičkih metoda radimo ultrazvučne preglede, dopler krvnih sudova, endoskopije odnosno gastroskopiju i kolonoskopiju. Jako bitna stvar je da ćemo od oktobra početi i sa RTG snimanjem. Operacionoa sala je savremeno opremljena za sve vrste klasičnih i laparoskopskih operacija. Imamo savremeni 4k laparoskopski stub na kojem radimo sve vrste minimalno invazivnih operacija, tako da se većina operacija izvodi na ovaj način, “bez reza”. Imamo veliko iskustvo iz ove oblasti. Na ovaj način rade se operacije kile, slepog creva, debelog creva, žučne kesice, slezine… Trudimo se da što više operacija radimo u takozvanoj dnevnoj hirurgiji, što znači da pacijent istog dana može da ide kući, gde će se u svojoj kućnoj atmosferi brže oporaviti i jer će se prijatnije osećati. Naravno, stalni kontakt i nadzor lekara i sestara u tom slučaju se podrazumeva. Sve, takoreći, male intervencije kao što je uklanjanje mladeža, masnog tkiva ili stranih tela radimo ambulantno u lokalnoj anesteziji ili kratkotrajnoj opštoj anesteziji. Takođe imamo i mogućnost izlazaka lekara i sestara na kućnu adresu ukoliko je to potrebno.

Sve informacije kao i slobodne termine za preglede i zakazivanje istih možete obaviti putem broja telefona 023/528-840 ili na mail bolnicapopov@gmail.com i lično na adresi Ive Lole Ribara br.7.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga