Online zakazivanje tehničkog pregleda samo u „AC Optima Tehnički pregled“ – brzo i lako

Podeli:

„Auto centar Optima Tehnički pregled“ pored potpuno besplatne provere ispravnosti vašeg vozila na kontrolnoj liniji, nastavlja da uvodi novine koje vam definitivno štede i vreme i novac.

Pre same registracije i tehničkog pregleda, na kontrolnoj liniji, kontrolori će potpuno besplatno proveriti stanje i informisati vas o eventualnim neispravnostima. Vi za to vreme možete napraviti kraći predah, popiti kaficu, obaviti pozive i spremiti se lagano da uplovite u novi radni dan. Nakon besplatne provere ispravnosti vozila, „Auto centar Optima Tehnički pregled “ nudi vam i opciju online zakazivanja tehničkog bez poziva.

Praktično gde god da ste možete online zakazati tehnički putem sajta  tehnickipregledoptima.rs 

Još jedna nova opcija je Kalkulator cene registracije preko koga sami možete proveriti i izračunati cenu vaše registracije. Praktično, pouzdano, brzo i efikasno.

Auto centar Optima Tehnički pregled nalazi se na adresi Miletićeva 81 u Zrenjaninu. Predstavlja potpuno nov koncept i pruža skroz drugačiji pristup celoj priči, sve sa ciljem da se skrati procedura i pruži što više na jednom mestu gde završavate sve.

U „AC Optima Tehnički pregled“ možete registrovati i osigurati putnička, teretna, poluteretna vozila, motocikle, mopede a plaćanje regulisati putem administrativne zabrane, čekovima, kreditnim karticama ili virmanom.

Za dodatne informacije tu je i kontakt telefon 063 8000 900

Zaista nikada nije bilo lakše, brže i povoljnije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga