Ne čekaj budućnost, vozi je danas! Novi IONIQ6 pun slatkih iznenađenja!

Podeli:

IONIQ6 nastavlja da osvaja svet i predvodi novu eru. Saznajte i zašto!

PROMIŠLJENO PRAKTIČAN

Estetski zaobljen i aerodinamičan dizajn prednjeg dela minimizuje otpor vazduha, što rezultira glatkom i dinamičnom vožnjom. Jednostavna, ali senzualna silueta sa pametnom unutrašnjošću u obliku čaure.

IONIQ 6 vam pruža posebno korisničko iskustvo interakcije tako što 4 tačkasta svetla na volanu osvetljava različitim bojama i pokretima da bi vas obavestio o statusu vozila.

Najnoviji IONIQ6 pogledajte uživo u Zrenjaninu, u salonu KPM Automobili na adresi Pere Dobrinovića 26. Sajamski popusti su i dalje aktuelni i možete uštedeti i do 5000 evra za kupovinu električnog vozila.

VOŽNJA BEZ STRESA

Putujte 614km sa jednim punjenjem, samouvereno se upuštajući u vožnju na veliku udaljenost.

DINAMIČNA VOŽNJA

Doživite dinamičnu vožnju sa maksimalnom brzinom od 185 km/h i snažnim ubrzanjem koje dostiže 100km/h za 5,1 sekundu.

SA IONIQ6 NIKADA NISTE SAMI

Ostale napredne karakteristike IONIQ6: prepoznavanje glasa, EV je spremno, svetla za vožnju unazad, režim vožnje (Eko), status baterije, pametna vidljivost uvek, digitalni bočni retrovizor (DSM) i DSM integrisana kontrolna tabla, asistent za pametno daljinsko parkiranje 2 (RSPA 2), asistent za vožnju na auto-putu 2 (HDA 2), asistent za izbegavanje sudara u mrtvom uglu (BCA), asistent za izbegavanje sudara spreda 2 (FCA 2), pametni tempomat sa ‘stani i kreni’ (SCC w/ S&G) kao i još mnoge druge.

IMAJTE ŠIRU PERSPEKTIVU

BUDITE SIGURNI U POKRETU

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga