Provedite praznike drugačije – Aquapark Petroland vas zove

Podeli:

Bliže se praznici i verovatno već pravite spisak sa svim onim poslasticama koje planirate da pripremite. Pažljivo birate boje i razmišljate o ukrašavanju. Kako da nadmašite sebe, budete kreativni i opet osmislite nešto drugačije a ipak samo vaše.

Kao lepa ideja pored sređivanja trpeze i dekoracije prostora, može biti planiranje nekog putovanja. Zašto da ne? Ne mora to biti nešto daleko a opet prijaće vam promena i nešto drugačije. Definitivno će to biti praznici koje ćete pamtiti.

Petroland Aquapark vas zove da provedete praznike uz puno vode, opuštanja i dobre zabave.

Temperature iznad 30°C, wellness&spa, osvežavajuća pića, luda vožnja Black Hole i Crazy Corn velikim toboganima. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Po prvi put provedite praznike uz pune vode, opuštanja i zabave.

Tokom praznika očekuje vas bogat program i specijalne pogodnosti.

15.04. Petak – Popust od 10 % koji se obračunava na blagajnama i odnosi se na porodične ulaznice 2+1, 2+2, 2+3 ( dvoje odraslih i jedno, dvoje ili troje dece)

16.04. Subota – Popust od 10 % koji se obračunava na blagajnama i odnosi se na porodične ulaznice 2+1, 2+2, 2+3 ( dvoje odraslih i jedno, dvoje ili troje dece)

17.04. Nedelja – Specijalna gastro ponuda za male i velike, živa svirka Trio Mio Bend, produženo kupanje po istoj ceni (do 21 h umesto do 20h)

18.04. Ponedeljak – Specijalna gastro ponuda za male i velike, celodnevni program animacija uz neverovatne HAOS animatore ( aqua uskrs potraga za uskršnjim jajima, aqua uskrs potraga za zvezdicama, aqua basket i odbojka, sportska štafeta, trke mokrih majica, kviz milioner i naravno ništa bez masovnih koreografija).

Posetite Aquapark Petroland tokom uskršnjih praznika i uživajte svim svojim čulima.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga