15% popusta na celokupan asortiman satova u zlatari Ormai

Podeli:

Koliko je sati? To danas možemo da vidimo gotovo svugde jer se satovi nalaze na skoro svim uređajima oko nas, kao i na telefonima. Ali….to ne znači da su ručni satovi prevaziđeni. Ručni satovi su se kroz istoriju menjali, ali nikada nisu izašli iz mode. Prvenstveno su služili da pokažu tačno vreme, zatim su postali modni detalj, oslikavali su status vlasnika, njegovo raspoloženje, a sada kao “pametan uređaj” služe i za komunikaciju sa drugim ljudima. I pored svega toga ručni satovi su zadržali svoju osnovnu funkciju – bili su i ostali sinonim za precizno merenje vremena.

Upravo zato u Zlatari Ormai su odlučili da oktobar bude mesec satova i pripremili su odlične popuste na celokupan asortiman satova. Ukoliko kupite dva sata na drugi, jeftiniji model, dobijate 15% popusta. Popust se dodatno uračunava i na satove sa akcijskim cenama.

Zlatara Ormai je u našem gradu poznata po iskustvu, tradiciji i kvalitetu i naši sugrađani već pune 83 godine imaju mogućnost da se uvere u to. Svi zaposleni u ovoj radnji svakog dana se trude da obezbede maksimalnu uslugu svim svojim kupcima i da ih uvek obraduju nekim pogodnostima.

Brendovi koje možete pronaći u Zlatari Ormai su Casio, Seiko, Roamer, Doxa, Pierre Ricaud, Sergio Tacchini, Daniel Klein, Polo Santa Barbara, Freelook, Slazenger, Bigotti, Lorus, Paul Hewitt, Ice Watch, Beverli Hills Polo, Jacques Lemans. U nastavku pogledajte samo mali deo ponude Zlatare Ormai.

Ukoliko želite da kupite svoj prvi sat, da dopunite postojeću kolekciju ili da obradujete nekoga fenomenalnim poklonom, Zlatara Ormai je prava adresa za vas, jer sada imate mogućnost za duplu sreću – dva sata uz 15% popusta na drugi, jeftiniji model.

Zlatara Orami se nalazi u Savezničkoj ulici broj 5, iza stare pijace.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga