Radionice, dečja pijaca i skup kolekcionara- Bogat prateći program 39. Dana piva

Podeli:

U okviru pratećeg programa Dana piva organizovane su brojne aktivnosti. Osim redovnih dečjih kreativnih radionica u Plankovom parku, Zrenjaninci su danas mogli da posete i skup kolekcionara pivskih čaša.

Ovaj program uokviren je raznovrsnim sadržajima koji su namenjeni najmlađima, a obuhvata niz kreativnih i edukativnih radionica, kao i zabavnih programa namenjenih njihovom uzrastu. Svi programi su besplatni, a imajući u vidu da je „Zabavilište“ i humanitarnog karaktera, simbolične ulaznice na radionice su plastični čepovi, stare dečje stvari, igračke i knjige. 

Dečja pijaca deo pratećeg programa

Zrenjaninski mladi trgovci na Dečjoj pijaci

Dečija pijaca i ove godine izrealizovana je u okviru dečijeg programa Zabavilište u Plankovom parku pored Kulturnog centra u Zrenjaninu. Mališani su sa svojim roditeljima izneli na štandove proizvode koje su prodavali po simboličnim cenama.

Velika posećenost škole pletenja za decu

Izučavanje novih starih veština

Škola pletenja za decu uzrasta od 3 do 15 godina odvijala se u Plankovom parku kod Kulturnog centra u Zrenjaninu. Veliko interesovanje najmlađih sugrađana za pletenje bilo je primetno, a neki učesnici su došli sa već dobrim predznanjem o pletenju i tako pokazali svoje umeće i kreativnost.

Kolekcionari pivskih čaša u centru grada

Međunarodni skup kolekcionara pivskih čaša na Trgu slobode

Deveti  skup kolekcionara pivskih čaša i suvenira odvijao se na štandovima i u kućicama u centru grada Zrenjanina. Ovaj susret privukao je pažnju iskusnih kolekcionara, ali i onih koji su novi u ovim vodama. Slučajni prolaznici su takođe pokazali ineteresovanje za izložene raritete.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga