Saša Matić i Petar Mitić- Saznajte ko pije pivo pre ručka, a ko pije pivo samo tokom nečijeg koncerta?

Podeli:

Saša Matić i Petar Mitić održali su fantastične koncerte na centralnom gradskom trgu u okviru 39. Dana piva. Više hiljada ljudi se tim povodom okupilo sinoć na Trgu slobode u Zrenjaninu.

Pozornica na Trgu Slobode bila je rezervisana za zabavni program. Večerašnji program otvoren je nastupom nekadašnjeg učesnika muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Kako je gostovao na Danima piva, pitali smo ga u kojim situacijama konzumira ovo piće.

– Moram da priznam da nisam popio pivo pre nastupa, ali imam dobar razlog. Popiću ga tokom koncerta Saše Matića koji, baš kao i svi ovi ljudi, jedva čekam da počne- kaže kroz smeh Petar.

U pripremi su nove pesme, ali nije želeo da otkriva detalje. Ipak, rekao nam je da ih priprema zajedno sa svojom suprugom.

Sa nestrpljenjem mnogobrojna publika iščekivala je početak koncerta Saše Matića. Saša važi za najduhovitijeg pevača na estradi, a mi smo se večeras uverili u to. Rekao je da pivo pije isključivo posle ručka, a da je pre koncerta pio vino. Od njegovog prvog albuma prošlo je čak 23 godine, ali žar ne jenjava. Koncert je otvorio pesmom „Idemo, anđele“ nakon koje je usledio jeda od njegovih najvećih hitova.

– Nije valjda da ste se svi pronašli u pesmi „Nađi novu ljubav“? ‘Ajde, nađite ljubav večeras – rekao je neizmerno duhoviti Saša Matić.

Reportažu sa četvrte večeri 39. Dana piva pogledajte u videu ispod.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga