Odbojkaši briljirali ovog vikenda

Podeli:

Nakon pionirki, koje su u subotu  blistale na terenu u Bačkoj Palanci, gde su odnele pobedu od 3:0 u setovima protiv ekipe OK Warriors, podmladak Proletera, pretpioniri i pretpionirke,  takođe bili su odlični. – – U Kikindi naši dečaci savladali su domaćina MOK Kikinda rezultatom 3:0. Dečaci su igrali odlično i zadovoljan sam njihovom igrom. Bili su dominantniji u odnosu na svoje vršnjake iz MOK-a i zasluženo su odneli pobedu. Nama za vikend u goste dolazi OK Borac iz Starčeva – rekao je trener  pionira Darko Jančić.

-Devojčice su se sinoć sastale sa vršnjakinjama iz OK Srem Eaton iz Sremske Mitrovice. Na terenu se mogla videti izuzetno dobra igra za taj uzrast. Moram da istaknem da su imale punu podršku sa tribina u zrenjaninskoj gimnaziji od svojih drugara iz kluba, roditelja i navijača – dodao je Jančić.

Seniorke su isto juče slavile u Krajišniku. Pobedile su ekipu Krajišnika maksimalnim rezultatom 3:0, a naša muška seniorska ekipa poražena je u gostima od OK Bačka Palanka sa 3:1 u setovima.

Za vikend predstoji dosta utakmica. Sve selekcije igraju. Jedan deo u gostima, a jedan deo u gost

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga