Nedeljni Horoskop (14.03.-20.03)

Nedeljni Horoskop (14.03.-20.03)

OVAN-Dragi Ovnovi,u vaše dvanaesto polje tajni,izolacije,zatvorenih ustanova,podsvesti,uplivala je Venera.12.03.zajedno sa Neptunom I nekim starim obrascima,tuđim pravilima da da do znanja da je vreme da budete ono što jeste u svojoj biti.Susret srodnih kroz snove je očekivan u narednoj sedmici , mogu vas očekivati iznenadni slučajni susreti,onih iz duboke potsvesti.

Ovaj uticaj će najviše osetiti ovnovi druge dekade,koji su već duže pod uticajem Urana koji zahteva dublju ličnu transformaciju na nivou duše.

Sam početak sedmice moze biti dobar za sve vrste poslovnih poduhvata I nove poslovne ugovore.

Treći i četvrti dan sedmice malo više tolerancije pokažite prema ukućanima,generalno gledano ,Ovnovima se u narednoj sedmici sprema početak novih odnosa,stabilne komunikacije,tajnih susreta, I radikalnih reformi.

Nervna napetost I ugroženost psihe.

ovan

 

BIK-Bikovi vama je sedmica u kojoj ćete moći da preispitujete više prijateljske odnose,odnose sa spoljašnim saradnicima,I podignete svoje standarde za iste. Iz kruga prijatelja mogu se pojaviti baš oni koji imaju sve ključeve za vaše brave.Nemojte previše kalkulisati,prepustite se bar na kratko izazovu.Njega ćete dobiti sigurno puno više nego što ste očekivali.

Otvorite svoje srce za nove ljude I dajte im prostora da vam ulepšaju život. Finansije trpe naredne sedmice,jer ste svoj ugao gledanja pomerili na druženje pa nemate fokus u stvaranju.

Jupiter kao planeta ekspanzije i širenja u vašem petom polju ljubavi,zabave,izlazaka i dece, je u opoziciji sa Neptunom i Venerom,pa u narednoj sedmici budite realni u donošenju zaključaka.

Usporenost i tromost.

bik

 

BLIZANAC-U narednoj sedmici Blizanci imaju prostora da sagledaju to što oni zaista hoće, kada je u pitanju karijera,bračni-partnerski odnosi i odnosi sa javnošću. Psiha je ono što se u narednim danima mora čuvati. Već samim početkom sedmice mesečevim tranzitom kroz znak blizanca koji će praviti opoziciju sa marsom, a nakon toga i sa Saturnom,iz polja BRAČNO PARTNERSKIH ODNSA I ODNOSA SA JAVNOŠĆU.

Blizanci prve dekade bi u narednoj sedmici mogli naglo i ishitreno pod uticajem marsa rezati do sada nametnuta dešavanja u partnerskim razmerama mišljenja. Već trećeg i četvrtog dana komunikacija može biti znatno mirnija. Na politički korektan način se može rešiti za najviše dobro svih učesnika.

Nemojte donositi ishitrene odluke i radikalne prekide.

Problemi sa meniskusima,bolovi u nogama,problemi sa perifernom cirkulacijom.

blizanci

RAK-Sam početak sedmice može vas voditi pomalo u izolaciju,kada su misli u pitanju.Osvestite kod sebe da kroz tišinu najviše učite. Posao se obavlja po modelu,do sada već vidjeno. Moguće su poslovne ponude vezane za inostanstvo,o čemu bi Rakovi mogli razmišljati. Svaka poslovna ponuda van granica matične zemlje može biti veliki izazov ali pustite da vam vreme pokaže o čemu se radi,ne zalećite se!!

Kada je ljubavno partnerski odnos u pitanju,Rakovi druge dekade trpeće pojačan uticaj plutona,krajem sledeće sedmice,pa izbegavajte opterećivati partnera do sada nastalom situacijom.

Slobodnim predstavnicima znaka Raka mogu se pokazati veoma izazovna ili emotivna iskustva sa strancima ili pripadnicima druge vere. Okolnosti koje su vas zadesile, teraju  vas na duhovni rast.

Ne ignorišite svoje kliničke simptome,moguć i hiruški zahvat.

rak

 

LAV-Lav će u narednoj sedmici osećati jednu vrstu rasterećenja u komunikaciji. Venera je napustila vaše polje partnerskih odnosa I ušla u vaše osmo polje strasti. 😉

Neke situacije mogu vas zadesiti u poslu potpuno nespremnim.Ništa ne odlažite za sutra kada je posao u pitanju,što inače I nije u vašoj prirodi.Kada je emotivni odnos u pitanju ,slobodnim predstanicima znaka Lava poput tornada neko može uleteti u vaš život. Ovo je period tajni I strasti pa u narednoj sedmici dobro gledajte. Lavovi će pojačano osećati uticaj Venere u Ribama jer im se mogu desiti u narednoj sedmici karmički susreti.

Sada se sreću oni koji se pamte I koji su u tišini ostavili najjači zvuk.

Zdravlje-problemi sa pritiskom.

lav

 

DEVICA-Device bi u narednoj sedmici trebale obratiti pažnju na izazovne situacije u partnerskim odnosima. Čitav njihov fokus u narednoj nedelji biće pomeren na partnerske odnose. Postoji mogućnost pojačane komunikacije sa spoljnim saradnicima.Izbegavajte ulaganje u uzaludne ortačke projekte ili ortačka društva ,jer se ne mogu dobro realizovati kada ste vi u pitanju.

Moguća su iznenadna poznanstva kroz rad,koja mogu težiti određenoj emotivnoj situaciji. Početak sedmice može biti pomalo tenzičan,kada je u pitanju radno okruženje.Pokušajte da zadržite unutrašnji mir,do polovine sedmice,a nakon toga će se poljuljana saradnička situacija smiriti.

ZDRAVLJE-Problemi sa digestivnim traktom.

devica

 

VAGE-Pred vama je jedna izazovna sedmica,ceo fokus gledano ćete pomeriti na posao ,rad i stvaranje .Dosta ćete uživati na poslu, iako ćete smatrati da niste dorasli poslovnim mogućnostima koje vam se nude. Venera kao vaša predstavnica je ušla u vaše šesto polje posla,rada i zdravlja,pa će vam u srodnim aspektima sa Neptunom doneti,nejasne ali izazovne poslovne mogućnosti. Ukoliko vam se nude nove poslovne mogucnosti,povedite računa obzirom da ponuđen posao nije baš pouzdan i može biti dosta nepredvidivih situacija.

Kada je ljubav u pitanju pomalo ste zbog svog straha od otpuštanja starih planova u problemu ali samo kroz komunikaciju.Ukoliko sumnjate u partnera u narednoj sedmici,vaše sumnje se mogu potvrditi. Nemojte iz tog razloga srljati i donositi odluke po osećajima,dajte prostora razgovoru za rešavanje situacije. Vage rođene u drugoj dekadi mogu osecati poljuljanost u bračnom odnosu.

ZDRAVLJE –Dobro

vaga

 

ŠKORPIJA-U narednoj sedmici čitav energetski fokus se pomera na finansije. Bićete motivisani da stvarate i radite u narednim danima .Mars kao vaš vladar nalazi se u vašem drugom natalnom polju novca.Prva dva dana sedmice ovaj aspekt neće biti podržan mesečevim tranzitom,pa vam ponestaje sigurnosti,ali ovaj uticaj brzo prolazi.

Poslovi u domenu zabave, rada na sebi,kreativnosti,kreativnog izražavanja ,pa i poslove vezane za saradnju sa inostranstvom,odradićete za kratko vreme.

Kada je emotivna situacija u pitanju kod Škorpija će biti dve krajnosti: Oni koji će osećati veliku usamljenost,zbog poimanja ljubavi kroz strasti; i oni koji će imati Venerinu podršku iz sazvezđa Ribe,vašeg natalnog petog polja ljubavi,zabave,izlazaka i roditeljstva .

Ovo su dani kada se neke stvari mogu razjasniti u ljubavnim odnosima u vašu potpunu korist. U vašoj prirodi nije pasivnost kao mogućnost ponuđene opcije,pa su vam kroz kretanje i komunikaciju i te kako otvorena vrata za upoznavanje srodnih,sličnih,ili onih koji u vama pokreću poseban ton. Prepustite se izazovu.

Mogućnost preterivanja u hrani,piću ,strastima i svakom obliku hedonizma.  Nađite vreme za odmor!

skorpija

 

STRELAC-Poboljšanje situacije kreće već polovinom sedmice ,kada su odnosi javnosti u pitanju. Prva dva dana mesec iz Blizanaca praviće opoziciju sa tranzitnim Marsom i Saturnom,koji se nalazi u polju vaše licnosti,pa nemoje osećati teret koji i nije vaš. Oslobodite se stega i recite šta mislite,bez straha. Neki od Strelčeva vratiće se starim poslovnim aktivnostima,ovo se naročito odnosi  na Strelčeve prve dekade.

Ukoliko niste u radnom odnosu možete očekivati pozitivan ishod u dosadašnjim pregovorima,naroćito ako je u pitanju sklapanje posla sa privatnim preduzetnicima. Finansije će u narednoj sedmici biti podržane iz više uglova,tako da ćete se osećati sigurnije.

U partnersko-bračnim odnosima bićete direktniji nego do sada.To je ono što se od vas očekivalo. Direktnost I izrićitost u komunikaciji,tim putem ćete bez patnje,a kroz komunikaciju sa partnerom prevazilaziti svoje probleme.

ZDRAVLJE-Daleko bolje nego predhodne sedmice,povratak vitalnosti.

strelac

 

JARAC- U narednoj sedmici kod Jarčeva je prenaglašeno treće polje komunikacije I širih rodbinskih odnosa kao I rada sa tehnologijom. Loša komunikacija može biti sastavni deo ne određenih poslovnih mogućnosti. Budite oprezni kada je rad sa tehnikom u pitanju. Povedite računa o vašoj već do sada mutnoj I nejasnoj komunikaciji. Govorite stvari kako vidite iz ličnog ugla to bi vam moglo poboljšati svaku vrstu komunikacije. Ne očekujte da vaše mišljenje prihvati većina kolektiva.

Kako je polje komunikacije u pitanju a u njemu se zajedno sa Neptunom nalazi i Venera,pa  neke istine mogu izaći na površinu. Ili neke stvari prećutite pre nego što se upustite u komunikaciju.

U narednoj sedmici vas može očekivati poboljšanje u partnerskim odnosima. Slobodni predstavnici znaka mogu ući u vezu na kratke staze.  Ili im se može pojaviti osoba iz inostranstva pa se veza može održavati na nekoj relaciji. Takođe osobe koje vam se dopadaju stiču vaše poverenje.

Jarčevi koji su u vezi ili braku imaju uslova za poboljšanje partnerskih odnosa.

ZDRAVLJE- pad imuniteta I moguća prehlada.

jarac

 

VODOLIJA-U narednoj sedmici od Vodolija se očekuje znatno više odgovornosti.  Venera u Ribama u vašem drugom natalnom polju, tera vas na maksimalnu promišljenost u donošenju odluka. Naročito kada je reč  o novim poslovnim poduhvatima.  U koliko tražite posao u narednoj sedmici obratite pažnju na sigurnost I stabilnost ponuđenih poslovnih mogućnosti.

Kako će Venera biti u vašem drugom polju, u konjukciji sa Neptunom poslovne ponude u narednoj sedmici mogu imati I više nego primamljiv opis (bajkolik), ali na duge staze vam može doneti samo razočarenja.

U narednoj sedmici.možete naći načina da premostite neke finansijske situacije koje su odložene. Najbolji način za to će biti pozajmica ili kredit.

Kada su emocije u pitanju ,Venera je 12.3. napustila vaš znak ,I prešla u znak Riba,pa se svi emotivno nestabilni odnosi dovode u pitanje. Nestabilnost i nesigurnost se mogu osetiti u partnerskoj komunikaciji.Svi poljuljani odnosi osećaja u narednom periodu mogu biti rešeni kroz iskrene razgovore.

ZDRAVLJE – Pojačana fizička aktivnost i vitalnost.

vodolija

 

RIBE-Drage moje Ribe,Venera je ušla u vaš znak 12.3. i promenila vam krucijalne postavke i poglede na svet. Ovo je vaše vreme. Kada je posao u pitanju,nemojte ulaziti u ortačke I partnersko poslovne opcije. Novi ugovor o nekom stabilnijem poslu samo što nije stigao,za sve postoji razlog.Vaša priroda je strpljiva,pa se u skladu sa njom i ponašajte. Ne prekidajte radne ugovore I ne sklanjajte se sa do sada izgrađene pozicije. Naredna sedmica nije dobra za kupovinu ili promenu nekretnine. Sve ribe koje su u procesu učenja imaće podršku autoriteta,I ljudi oko sebe. Neophodno je da jasno izrazite svoje mišljenje.

Kada je ljubav u pitanju,period je idealan za rešavanje do sada nejasne situacije. Mnoge Ribe će ovu situaciju doživeti kao moment ljubavi kroz maštu,kao I svaki umetnik,sanjar I osobenjak. Ukoliko želite da vam se u odnosima nešto dešava,preuzmite stvar u svoje ruke I jasno definišite partneru  kako ga doživljavate. Pažnja će vam naročito prijati u narednoj sedmici.

Vreme je za maštu.

ribe

 

SREĆNO!

Astrolog:Tomasev N.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.