Zbog dece preneo igralište, sada će morati da odgovara

Zbog dece preneo igralište, sada će morati da odgovara

U MZ „Šumica“došlo je do nesvakidašnjeg nestanka tobogana i ljuljaški sa dečijeg igrališta u Topličinoj ulici i pojavljivanja istih objekata samo koju ulicu dalje u ulici Spasoja Stajića. Zakon zabranjuje ovakvo činjenje i zaprećuje počiniocu kaznom za načinjenu štetu. Počinilac ovog dela je građanin koji tvrdi da se rukovodio interesom dece iz MZ „Šumica“, koja se sada bezbedno igraju na novoj lokaciji.

 

2 Comments

  1. Bravo za Vukcevica! U nesposobnoj drzavi kao sto je nasa narod mora da uzme stvar u svoje ruke! Gde su bili ti komunalci kad su divljaci lomili igraliste? Gde je bila direkcija dve godine od kad je ruinirano igraliste? Sad su se odmah stvorili da potegnu kazne. I na kraju … koji je pametnjakovic postavio igraliste na toj livadi bez ikakvog hlada? Naterao bih njega i celu ekipu da posedaju na te sprave kad uprzi sunce mozda im onda dodje iz d u glavu.

  2. Podroska gospodinu! Imam troje dece i idemo u Karadjordjev park da bi se deca igrala. Igraliste nema hladovinu i totalno je unisteno. Slazem se sa komentarom iznad. Trebalo bi svi da stavimo prst na celo i zapitamo se ko je i zasto investirao i postavio igraliste na to mesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.