Igralište samo za Vaše dvorište

Podeli:

Leto je na vratima, a vaša deca privode kraju svoje školske i vrtićke obaveze, kao i obaveze oko treninga i dodatnih školica. Na raspolaganju imaju mnogo više slobodnog vremena koje treba popuniti kvalitetnim sadržajem. Sigurno je da nakon vrelog dana provedenog sa njima na nekom od kupališta, u igri u nekom parkiću ili vožnji biciklova samo želite da se opustite u udobnosti svog dvorišta uz neko lagano piće. I baš kada ste završili sve i konačno seli njima je ponovo dosadno i žele dalje i dalje, uvek još aktivnosti.

Pravo rešenje koje će vam pružiti preko potreban predah, a deci preko potrebnu zabavu jeste igrališta u vašem dvorištu. Bez brige pustite ih da se igraju, istražuju, uče, razvijaju kreativnost na neodoljivim, kvalitetnim, dugotrajnim i bezbednim igralištima.

Upravo takva igrališta za vas će napraviti D Team. Prlilikom izrade igrališta osnovni cilj im je da budu bezbedna i baš onakva kakva ste zamislili vi i vaši klinci. Neka nacrtaju svoje želje, pustite zajedno mašti na volju, a divni ljudi iz D Team ispuniće ih. Igrališta se izrađuju u skladu sa svim standardima, potpuno su sigurna i bezbedna za vaše mališane. To može biti komplet igralište ili samo neki deo – klackalica, ljuljaška, lotrice, tobogan….. Za šta god se odlučite možete ih posetiti u ulici Ive Lole Ribara 3 ili pozvati na brojeve telefona 060/71-77-122 i 060/147-37-35. Deo ponude možete pogledati i na njihovom Facebook profilu ili na sajtu tobogan.rs.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga