Predložite osobu koja zaslužuje “Nagradu grada Zrenjanina”

Predlozi za “Nagradu grada Zrenjanina” za 2015. godinu primaju se do narednog ponedeljka, 7. decembra.
Zrenjanin grad
 Na osnovu Odluke o ustanovljenju Dana opštine, nagrade grada i drugih praznika i manifestacija opštine Zrenjanin (“Službeni list opštine Zrenjanin” br. 7/94, 5/96, 11/99 i 10/03), sprovodi se postupak za dodelu “Nagrade grada Zrenjanina”. “Nagrada grada Zrenjanina” se dodeljuje na svečanoj akademiji koja se održava povodom novogodišnjih praznika.
“Nagrada grada Zrenjanina” dodeljuje se pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti: privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku “Nagrade grada Zrenjanina” dodeljuje se priznanje u vidu povelje.
“Nagrada grada Zrenjanina” može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u zadnjih 10 godina dobili nagradu.

O dodeljivanju “Nagrade grada Zrenjanina” odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, ustanovljena gore navedenom Odlukom.

Predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti: pojedinci, Skupština grada, Gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije.

Predlozi za dodelu “Nagrade grada Zrenjanina” sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do ponedeljka, 7. decembra 2015. godine na adresu:
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.