Otvoreno pismo Gorana Kneževića građanima Zrenjanina

Predsednik GO SNS Zrenjanin obratio se javnosti, zbog pominjanja njegovog imena u javnosti u negativnom kontekstu, saopštenjem koje prenosimo u potpunosti


“Dragi moji Zrenjaninci,

Ovih dana se pojavljuju različite priče i izjave u kojima se pominje moje ime, lik i delo. Kao i uvek biću krajnje iskren i odgovoran prema vama i obraćam vam se da bih zaštitio sve ono što je urađeno, sav trud i uloženu energiju proteklih godina, jer je to ono što je zaista važno.
U poslednje vreme obavljao sam funkciju ministra u Vladi RS i ako sam bar malo doprineo rezultatima srpske ekonomije i srpske države, zadovoljan sam. Danas je Srbija ekonomski stabilna i krupnim koracima grabi napred. Rast BDP-a, imamo najveći priliv direktnih stranih investicija, jednocifrenu nezaposlenost, ali i mreže autoputeva i pruga.
Sa pozicije ministra trudio sam se da uvek pomognem našem Zrenjaninu, kada su u pitanju otvaranja novih fabrika, izgradnja obilaznice, autoput Beograd – Zrenjanin, autoput Novi Sad – Zrenjanin, putevi i parkovi. Uvek sam, čak i na telefonski poziv, hteo da pomognem Zrenjaninu i pružim podršku, uz sve obaveze koje kao ministar imam. Neki put sam uspeo, ali neki put i ne.
Tačno je da još uvek nismo uspeli da rešimo problem pijaće vode i to je nešto na čemu moramo više raditi. Danas je Zrenjanin na putu budućnosti, bliži smo Novom Sadu i Beogradu, imamo najmanji procenat nezaposlenosti, otvaramo vrtiće, škole i fakultete, ulažemo u sport i kulturu. Ceo život sam živeo u Zrenjaninu i tako će i ostati. Deliću sudbinu mojih Zrenjaninaca, a ta sudbina je izvesna i bolja.
Gledajte me kroz moj rad i ljubav prema gradu i ljudima, na osnovu mojih rezultata, a ne kroz različite izjave i laži kojih će biti sve više iz dana u dan.

Poštovani Zrenjaninci srećno i živeli”, navodi se u saopštenju.

Loading Facebook Comments ...

6 Comments

  1. Ovo je čista propaganda SNS u kojoj koristi isti vokabular kao i njegov šef tj. “vladalac”. Ni reči o korupciji i lopovluku u koji je, po tvrdnjama većine zrenjaninaca, umešan.

  2. Nema šta,politički i licemerno. “Ko laže taj i krade” kažu kod nas!

    1. Nije da se nije nista uradilo u Zrenjaninu. Sredili ste trg dr. Zorana Djindjica, popravili i asvaltirali nekoliko ulica, otvorili apoteku u muzlji (ali iznajmili objekat za apoteku od vaseg clana) , zidaju se zgrade…. I naravno iza svega stoje VASI INTERESI, a ne dobrobit gradjana! Sve sto ste i uradili, uradili ste zbog vasih dzepova. Sta ste uradili sa nasim dzepovima, sem sto ste ih ispraznili. I praznite ih sve vise svakog dana! Ne trazimo vam da nam tece zlato kroz cesme, trazimo samo da imamo cistu i zdravu vodu za pice. Pa ako zelite da pokazete koliko vam je syalo do gradjana zrenjanina, okrnjite malo od vase zarade (otimanje, reketiranje, procenti, rasprodatih odmaralista itd…) pa sami napravite fabriku vode, da se na nekin nacin izvinite gradjanima Zrenjanina, a vi to u vasem licnom budzetu(dzepu) ne bi ni osetili.

  3. Gospodine Ministre ko Vas lažno napada?

  4. Gorane, izgubio si kompas! O ostavkama ni reč! O moralu, poštenju i časti ni reč! Građani Zrenjanina ćute i trpe. Dokle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.