OŠ „Jovan Dučić“ pobednik gradskog Eko kviza „Prljavo ili čisto – nije isto“

Podeli:

U saradnji JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin i grada Zrenjanina, danas je održano finale petog po redu Eko- kviza pod nazivom „Prljavo ili čisto – nije isto“.

Tokom marta meseca, dvadeset i jedna škola, učestvovala je u kvalifikacionim takmičenjima. Po završetku kvalifikacija, održano je i uzbudljivo polufinalno takmičenje, a tri najbolje plasirane škole ušle su u finale.

Ovogodišnji finalisti su OŠ „Petar Kočić“ Banatski Despotovac, OŠ „Jovan Dučić“ Klek i OŠ „Stevan Knićanin“ Knićaniale petog po redu Eko- kviza pod nazivom „Prljavo ili čisto – nije isto“.

Prvo mesto osvojila je OŠ „Jovan Dučić“ iz Kleka, drugo mesto OŠ „Stevan Knićanin“ iz Knićanina i treće mesto osvojila je OŠ „Petar Kocić“ iz Banatskog Despotovca.

Pobednik gradskog, finalnog takmičenja, odlazi na republičko tamičenje, koje će biti održano 10. maja 2024. godine, u Vršcu.

Kviz je imao za cilj podizanje nivoa svesti osnovaca o važnosti ekološkog bontona, kao i usvajanje lepih i korisnih navika, a pored toga protekao je u neizmernoj zabavi i sklapanju novih poznanstava.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga