1. novembra ceo Zrenjanin imaće problema sa vodosnabdevanjem u delu dana

U četvrtak dvosatni pad pritiska vode u mreži na teritoriji celog grada zbog neophodnih radova na trafostanicama. Na višim spratovima zgrada moguć i prekid vodosnabdevanja.

Pad pritiska vode u mreži dok traju radovi na trafostanicama koje snabdevaju strujom bunarske pumpe na izvorištu (foto: arhiva VIK)
U četvrtak 1. novembra, u vremenu od 16 do 18 časova, JKP „Vodovod i kanalizacija“ vršiće neophodne radove na svojim trafostanicama koje obezbeđuju električnu energiju za rad bunarskih pumpi na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.

Dok traju pomenuti radovi deo bunara će biti van funkcije, što će dovesti do smanjenog pritiska vode u vodovodnoj mreži na teritoriji celog grada, a na višim spratovima u objektima kolektivnog stanovanja moguće je da dođe i do prekida vodosnabdevanja.

Odmah po završetku pomenutih radova na trafostanicama i puštanja električne energije u sistem uslediće postepena stabilizacija pritiska vode u mreži, i u narednih pola sata biće uspostavljeno uredno i stabilno vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.