„Igre bez granica“ u Srpskoj Crnji

Podeli:

Kancelarija za mlade opštine Nova Crnja u saradnji sa JKP “8. Avgust” iz Srpske Crnje  koje je ustupilo bazen za ovu aktivnostt organizovali su igre bez granica na vodi za mlade.

U prvom pozivu bilo je prijavljeno 10 ekipa, medjutim u drugom su se prijavile svega 4 ekipe pošto je sezona kupanja u Srpskoj Crnji već bila završena. Takmičenje je počelo u 13 časova a ekipe su bile podeljene u grupe. Igralo se svako sa svakim, u ekipi je morala biti barem jedna devojka a igralo se ukupno 7 igara. Pobedila je ekipa Lavova ukupnim rezultatom u finalu 4:3. Igre su bile organizovanje uz pomoć čamaca, lopti, dušeka, hula hopa itd. Podeljene su majicem, zahvalnice I konstantovano je da će sledeće godine ova aktivnost biti prava atrakcija na bazenu u Srpskoj Crnji I da će se narednih godina organizovati kao tradicija.

Akcijom Leto za mlade-igre bez granica na vodi u kojoj je učestvovalo preko 30 mladih, promovisli smo druženje, aktivizam, volonterizam I uveli nešto novo što će se pretvoriti u tradicu u Srpskoj Crnji.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga