ŽIVA SVIRKA U AVIV PARKU SVAKOG PETKA I SUBOTE

Podeli:

 

Zabavi u Aviv Parku nema kraja! Osim sjajnog šopinga, naši posetioci svaki dan imaju šansu da uživaju u kvalitetnom piću, provodu i vrhunskim gastronomskim užicima u nekom od brojnih restorana i kafića koji se nalaze u Aviv Parku Zrenjanin.

DCIM100MEDIADJI_0105.JPG

Od ovog petka, 13. maja, pa svakog narednog petka i subote, na prostoru ispred ugostiteljskih objekata goste će zabavljati najkvalitetnija muzika uživo, počevši od 19.30h, a trajaće sve do zatvaranja Parka, u 22h. Divna prilika da omiljenim notama iznenadite voljenu osobu ili jednostavno provedete zanimljivo veče sa svojim prijateljima.

Bend “Vremeplov” u Aviv Park će doneti evergreen zvuke ex Jugoslavije, pop i rock muziku. Posebnu atrakciju predstavlja bend “Sin Akustik” koji će i Vas naterati da zaplešete u vrelom ritmu latino muzike. Fenomenalna Kubanka, koja je pevačica ove grupe, u svom glasu nosi duh Havane, ruma, kubanskih plaža isprepletenih sa melodijama domaće muzike raznih žanrova.

Čekamo Vas da uživate sa nama u muzici, svakog petka i subote, u Aviv Parku Zrenjanin.

Napomena: Zbog održavanja Story Shopping groznice u subotu, 21. maja, samo sledećeg vikenda bendovi će nastupiti u petak i nedelju.

Više informacija o Aviv Parkovima i događajima možete pronaći na web stranici: www.avivpark.com.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga