Želiš POKLON SPINOVE SVAKOG DANA? Uživaj i ti uz EXPANSE AVANTURU!

Podeli:

Sve do kraja aprila Meridian daruje fantastične bonuse svakog dana! Najveća žurka stiže uz Expanse Avanturu!

Meridianje jedino mesto na planeti na kojem se možete zabaviti uz magične proizvode provajdera Expanse Studios. A, sada stiže nešto što će uneti dodatnu dozu adrenalina u vaše živote!

Expanse Avanturaje uveliko u toku i trajaće sve do 30. aprila.

Sve što se od vas traži jeste da uživate uz tri mega popularna slota sjajnog provajdera. Posetite drevni Egipat i susretnite se sa moćnim faraonima u slotu God of Coins, upoznajte indijansku princezu igrajući Pia Premium i zaronite u morske dubine uz igru Wild White Whale!

Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu nakon čega žurka počinje. Svaki odigrani spin vam donosi 10 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade očekuje 20 najboljih igrača svakog dana, a pobednik Expanse Avantureosvaja 400 POKLON SPINOVA na slot igri Wild White Whale.

Festival besplatnih spinova vam je na raspolaganju svakog dana!

BONUS VEST: Niz veličanstvenih džekpot dobitaka se nastavlja iz dana u dan na Meridianu. Beograđanin M. R. je ostvario dobitak koji je znatno „popravio“ njegov kućni budžet.

Igrajući slot Wild Icy Fruits provajdera Expanse Studios osvojio je MEGA DŽEKPOT u iznosu od 387.213 DINARA! Ledena slot avantura donela je Beograđaninu dobitak o kojem je oduvek sanjao.

Posetite i vi Meridian i uživajte u proizvodima provajdera Expanse Studios!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga