Vodeći svetski mediji presudili: EXIT JE FESTIVAL KOJI SE NE PROPUŠTA!

Podeli:

U januaru ove godine, EXIT je krunisan najprestižnijom titulom u festivalskoj industriji osvojivši nagradu za Najbolji veliki evropski festival, a o EXIT Avanturi i festivalima koje ona obuhvata – EXITu u Novom Sadu i Sea Dance festivalu na plaži Jaz pisali su svi uticajni mediji sveta. Priznanja dobijena od medijskih magnata kao što su TIME, GUARDIAN, DAILY MAIL, INDEPENDENT, LONELY PLANET samo su neka u nizu mnogobrojnih lovorika koje je EXIT ove godine pobrao, dok su kao posebne prednosti EXITa mediji isticali kvalitetan program, kao i nesvakidašnju festivalsku lokaciju!

Exit publika

Pored velikog uticaja na poboljšanje imidža Srbije, EXIT predstavlja jedan od  najvažnijih turističkih proizvoda zemlje. Po proračunima Vlade Srbije, USAIDa i nezavisne auditorske kuće Booze Allen Hamilton strani turisti za vreme EXITa u Srbiji i Novom Sadu ostave oko 15 miliona evra, dok je EXIT turističkoj ekonomiji Srbije do sada doprineo sa preko 100 miliona evra.

ULAZNICE S POPUSTOM JOŠ SAMO SEDAM DANA, DO 3. JULA!

Zbog velikog interesovanje za EXIT avanturu, ulaznice za festivale po povlašćenim cenama biće u prodaji još svega nedelju dana, do četvrtka, 3. jula u ponoć. Nakon toga, cena ulaznice za EXIT iznosiće 6.990 dinara, a za EXIT avanturu 7.990 dinara, dok će dnevne ulaznice biti dostupne po ceni od 2.990 dinTakođe, do 3. jula u ponoć važiće i specijalni popust za srednjoškolce i studente. Požuri i nabavi ulaznice po aktuelnim promo cenama!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga