VELIKI UNDERGROUND SPEKTAKL: TKNO u klubu Sky Bar

Podeli:

Noćni život u Zrenjaninu ovaj vikend biće bogatiji za još jedno značajno dešavanje u gradu. Najavljen je spektakl u klubu“Sky Bar“ u Kulturnom centru, a glavna zvezda večeri 16. januara u subotu biće TKNO.

1923747_10205459966839493_3927410227747250763_n

TKNO je umetnik, producent, DJ i vođa lejbla. TKNO trake su podržane na plej listama mnogih svetskih velikana DJ-inga poput: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren..
Od 2002. ispoljava veliku ljubav prema elektronskoj muzici i ugleda se na velikane poput Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki. Počeo je da prikuplja vinile i pušta muziku sa svojim najboljim drugom u najboljim lokalnim klubovima
Uložio je puno truda da svoje DJ veštine dovede do vrhunca. Narednih godina je radio na nekolicini projekata:
ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, su samo neki od njih. Od 2013 pokrenuo je sopstveni projekat pod nazivom „TKNO“ nalik muzičkom žanru TECHNO.
Ovog puta je napravio korak više u produkciji.
Na kraju 2014 godine je pokrenuo sopstveni lejbl pod nazivom „Tauten“. TKNO je objavio za: Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves…

Uz simboljičan ulaz od 200 rsd (pre ponoći) i podršku lokalnih imena Rivet Spinners i Ivan Nadjalin (Whitrestarr), Zrenjaninci će moći da uživaju uz najbolji underground koji se danas može čuti u ovom delu Evrope.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga