Veče stand up komedije u Zrenjaninu

Podeli:

Jedni od traženijih, talentovani stand up komičari u Srbiji imaće nastup u gradu na Begeju 24. decembra u kafiću „Lenjivac“.  Srđan Slijepčević, Žarko Medar  i Dušan Varničić nastupaće poslednji put u 2016. godini u Zrenjaninu, na mestu gde su već bile večeri smeha, dobre zabave i zagarantovanog uživanja.  
„U svim gradovima bude super, mada ima naravno skeptičnosti kod ljudi, ne veruju da je to baš sve smešno, ali kad daju jednom šansu stand up-u,  postanu redovni posetioci. Ono što očekuje posetoce su dva sata smeha, dobrih fora, interakcija sa publikom, sitnih prozivki i veče bude ispunjeno u potpunosti“, rekao je Slijepčević, koji je inače naš sugrađanin.
U Zrenjaninu su retki ovakvi nastupi, a želja ovih talentovanih momaka je da ponovo uvesele Zrenjanince i Zrenjaninke, kao i da ovakav vid zabave postane redovan u gradu. Oni nastupaju u celoj državi i u inostranstvu i na svakom mestu su dobro prihvaćeni.
Zanimljivo je da se na ovakvim nastupima ljudi vraćaju, kako bi uvek čuli kreativne ljude, koji iznuđuju osmehe. Ulaz na ovaj jedinstven događaj iznosi simboličnih 200 dinara. Karte možete kupiti u kafiću „Lenjivac“, rezervacije na tel. 063/7024911

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga