Vanja Grbić poziva svu decu u besplatnu Vip Beach Masters školu odbojke 22., 23. i 24. jula!

Podeli:

Za vreme trajanja Vip Beach Masters 2016 turnira, tokom sva 3 dana, naš slavni odbojkaš Vanja Grbić držaće besplatnu Školu odbojke na pesku, za dečake i devojčice uzrasta do 14 godina. Za treninge sa Vanjom rezervisana su pet termina, i to: u petak, 22. jula, od 10h i od 17h, u subotu, 23. jula, od 10h i od 17h, i u nedelju, 24. jula, od 15h.

unnamed

Svi drugari će imati pravu priliku da nauče tehnike i osnove bičvoleja, ali i da se druže sa našim proslavljenim odbojkašem i potpredsednikom Odbojkaškog saveza Srbije Vanjom Grbićem, koji je ujedno i glavni promoter „Vip Beach Masters“, odnosno „Vip Beach Volley lige“. Hiljade mališana je tokom proteklih nekoliko godina, od kada se održava ovaj turnir, prošlo kroz Vanjinu školicu i naučilo mnogo toga o ovom prelepom sportu.

Za Vanjinu školu odbojke na pesku, prijavljivanje mališana će se vršiti svakog dana za vreme trajanja turnira, na licu mesta, bez obzira na to da li imaju odbojkaško iskustvo ili ne. Dovoljno je samo da se zainteresovani mališani za Školicu odbojke pojave za vreme trajanja turnira u Aviv Parku Zrenjanin, i moći će da izaberu prepodnevni ili popodnevni termin.

Nakon naučenih tehnika i osnova bičvoleja, vrhunac za sve drugare će sigurno biti u nedelju, 24. jula,  u 10 časova, kada će se održati i turnir Dečije lige! Pobednicima organizatori spremaju slatka iznenađenja i poklončiće za uspomenu na ovogodišnji turnir.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga