Saznajte šta se novo otvara u narednom periodu u Aviv Parku

Podeli:

Dugoočekivan „CineStar“ bioskop sa više sala u Zrenjaninu, svečano će početi sa radom u januaru sledeće godine, potvrdila je direktorka marketinga kompanije „Aviv Arlon“ Danka Gladović. Biće četiri sale, jedna veća i 3 manje.

DVORANA BC MAL2

U Novom Sadu ovakav bioskop će biti otvoren u maju 2016. godine.

cinestar-pancevo1

Bioskop sa pet zvezdica, kako ga nazivaju, biće otvoren u sredu, 16. decembra, u pančevačkom Aviv Parku. To će biti otvaranje prvog bioskopa ovakvog tipa.pancevo-nocu2

Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u drugim sadržajima. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom tehnologijom, kako bi posetiocima pružili najbolje uslove prilikom projekcije filmova. Ideja je da se organizuju i grupne posete učenicima po povoljnijim cenama.

Prodavnica „Uradi sam“ biće otvorena u prvom delu 2016. godine na proleće. Prema nezvaničnim i nepotrvrđenim informacijama svetski brend i franšiza „McDonald’s“ još uvek nije zakupio prostor u „Aviv Parku“. Svakako sledeće godine predstoji još dosta novosti i iznenađenja svetske kompanije „Aviv Arlon“.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga