Saznajte prvi koliko će koštati bioskopska ulaznica i koja sve iznenađenja pripremaju za posetioce

Podeli:

Cene ulaznica će biti prilagođene platežnoj moći građana i  svojim posebnim programima, kao što su Porodični paketi, zatim CineStar Utorak – dan sa povoljnijim cenama karata, posebnim karticama za penzionere i studente, nastoje da omoguće svima da uživaju u filmskim čarolijama. Međutim prema zvaničnim informacijama sa njihovog sajta vam prenosimo cene karata.

web_pancevo_cjenik_760px

Za grupne posete obezbeđeni su popusti koji zavise od veličine grupe koja dolazi da organizovano pogleda određeni film. Osobe sa posebnim potrebama mogu koristiti lift za dolazak na etažu na kojoj se nalaze sale u kojima je odvojeno posebno mesto za njih. Takođe postoje i posebno uređene i pristupačne toalete pristupačne osobama sa posebnim potrebama.

Dve pretpremijere holivudskih blokbastera „Deadpool” „Kako biti solo” prvog radnog dana 10. februara i brojne premijere u prvoj nedelji rada zrenjaninskog bioskopa predstavlja pravi poklon i iznenađenje za Zrenjanince, istakli su iz ove kompanije.

Imperativ kompanije Blitz CineStar je da publika u Srbiji gleda najnovija filmska ostvarenja uporedo sa filmofilima u Njujorku, Parizu ili Londonu, ni u Zrenjaninu nećebitidrugačije.

Posetioci će moći da kupe kokice koje se prave u „Cretor”aparatima, koje su uvek savršeno sveže i mirisne. Pored toga postojaće veliki izbor sokova, bombonica, slatkiša, ali i naćosa sa umacima koje će moći da kupe pre projekcije.

Za sada ne postoji mogućnost da vlasnici sa svojim ljubimcima gledaju film. Prve karte moći će da se kupe prvog komercijalnog dana rada bioskopa u sredu 10. februara. Rezervacije preko interneta sajta na adresi www.cinestarcinemas.rs će moći da se vrše najverovatnije već od utorka 9. februara, potvrdili su iz Blitz CineStar kompanije za RTV Santos.

Zrenjaninski CineStar biće svečano otvoren u 19 sati u prisustvu najuglednijih građana Zrenjanina i brojnih VIP zvanica iz sveta filma, muzike i sporta uz nastup poznatog DJ-a MeHighLow, koktel i spektakularni vatromet.

U okviru zvaničnog dela otvaranja koje je najavljeno za 20.00 časova gostima će se obratiti Čedomir Janjić, gradonačelnik Grada Zrenjaninai Zoran Savić, direktor Blitz Cinestar za Srbiju.

Nakon toga, počeće projekcije četiri najnovija holivuska blokbastera u sve četiri sale zrenjaninskog multipleksa.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga