Sajam omladinskog turizma pre Exita

Podeli:

Danas je na konferenciji za novinare u Novom Sadu predstavljen treći po redu regionalni Sajam omladinskog turizma, Youth Fair, koji će biti održan neposredno pred muzički festival EXIT, 8. i 9. jula 2014, u Novom Sadu, kada ovaj grad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta. Mesto održavanja događaja su Trg Slobode i Katolička Porta u centru grada, a jedno od najznačajnijih imena jugoslovenske i srpske pop-rok muzike BAJAGA i INSTRUKTORI,  će uz veliki broj izvođača na pravi način zagrejati posetioce za predstojeći EXIT festival!

Konferencija 2

Sajam omladinskog turizma, YOUTH FAIR će i ove godine okupiti najatraktivnije omladinske destinacije Balkana (kao i festivale, klubove, centre za ekstremne sportove i mnoge druge neotkrivene atrakcije regiona), turističke organizacije i turističke agencije koje se bave promocijom omladinskog turizma, kao i nevladine organizacije koje se bave regionalnim povezivanjem mladih na području Zapadnog Balkana.

konferencija 1

Uz njih, na trgu će biti organizovan do sada najjači muzički program. Zvezde prvog dana YOUTH FAIR-a, 8. jula biće jedno od najznačajnijih imena jugoslovenske i srpske pop-rok muzike, Bajaga i Instruktori, čiji su se hitovi odavno duboko urezali u kolektivnu svest generacija “od 7 do 77”. Na glavnoj bini pridružiće im se i Positive Vibrations Movement bend koji čine muzičari sa Jamajke, Velike Britanije i Srbije. a 9. jula, na Trgu Slobode, očekuje nas spektar sjajnih zvukova domaće muzike koji predvode Marčelo i Iskaz (RS) i Lollobrigida (RS/HR).

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga