RIO U AVIVU – OSETITE RITAM BRAZILA I ENERGIJU KOJA POKREĆE

Podeli:

13324029_10209775452565927_631973874_o

 

OTVARANJE SPORTSKOG IGRALIŠTA U AVIV PARKU!

U susret Olimpijskim igrama koje će se ovog leta održati u Rio de Ženeiru, a povodom svečanog otvaranja novog sportskog igrališta na platou Aviv Parka u Zrenjaninu, na radost svih Zrenjaninaca i posetioca Parka, ovog vikenda održaće se manifestacija pod nazivom “Rio u Avivu”!

U nedelju, 5. juna, sa početkom u 17 časova, Rio sa “mini” letnjom Olimpijadom dolazi u Aviv! Sportsko igralište svečano će otvoriti, i ujedno pozdraviti sve prisutne, sportske legende Zrenjanina: Momir Rnić, Lajoš Engler, Zoran Stojačić i Oliver Mitrović, predsednik Košarkaškog kluba Bagljaš.

Biće to pravi praznik sporta na platou Aviv Parka! S obzirom na to da se košarka u Zrenjaninu igra “samo” 70 godina, otvaranje igrališta će ulepšati košarkaška utakmica sa našim legendama i pravim veteranima između KK Proleter i KK Bagljaša. Na radost mlađih, terene će potom zauzeti generacija mladih košarkaša 2005/2007. Zatim sledi takmičenje u zakucavanju i takmičenje u trojkama. Potom prelazimo na rukomet, sa utakmicom između RK Proleter (generacija 2007/2008.). A, kao i na pravoj Olimpijadi, ništa ne može da prođe bez atletike, pa će se održati pet mini trka na 25 metara, sa čak 40 učesnika! Za kraj je predviđena i projekcija filma o istoriji košarke i uspehu Proletera iz 1956 godine – osvajanje lige, film koji je sniman povodom 60 godina od kada je zrenjaninski Košarkaški klub Proleter osvojio titulu košarkaškog prvaka Jugoslavije.

Sve učesnike i pobednike će sigurno obradovati i lepi poklončići koji će im ostati kao uspomena na “Rio u Avivu”!

Nakon otvaranja, od nedelje, 5. juna, svim posetiocima Aviv Parka Zrenjanin biće na raspolaganju ovo sportsko igralište koje je projektovano za male sportove sa multifunkcionalnim terenom za košarku, odbojku i rukomet.

“Izgradnjom ovog sportskog igrališta u Aviv Parku u Zrenjaninu, biće ne samo stalnim posetiocima, već i svoj deci iz kraja, obezbeđena odlična mogućnost da se rekreativno bave sportom. Ova investicija je za nas veoma bitna, jer je time napravljen jedan viši nivo standarda u projektovanju ritejl parkova, gde se pored zabave, kupovine i provoda za celu porodicu, promoviše i bavljenje fizičkim vežbanjem, sport i zdravlje, čime će ovo mesto zaista da se razlikuje od svih šoping centara u Srbiji” – izjavila je Danka Gladović, direktorka marketinga Aviv Arlon u Srbiji.

Ne propustite dobru priliku da se zabavite, osetite ritam Brazila i energiju koju će ovaj sportski dan u Aviv Parku Zrenjanin doneti kao uvertiru za predstojeće Olimpijske igre.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga