Raspored projekcija u bioskopu

Podeli:

Subota (11. april)
12:00 – ZAŠTO (NI)SAM POJEO SVOG TATU 3D (sinhronizovano)
14:00 – ZAŠTO (NI)SAM POJEO SVOG TATU 3D (sinhronizovano)
16:30 – KOD KUĆE 3D (sinhronizovano)
18:30 – NIČIJE DETE (domaći film sa FEST-a)
20:30 – PAKLENE ULICE

Zašto nisam pojeo svog tatu 3D

Režija: Jamel Debbouze

Uloge: Jamel Debbouze, Youssef Hajdi, Johanna Hilaire, Julian Ciais, Mélissa Theuriau, Arié Elmaleh

Žanr: Animirani

Jezik: Sinhronizovano na srpski

Zemlja: Francuska

Trajanje: 100 min

Linkovi: IMDB

Projekcije od 12h i 14h

Cena: 250 dinara

zasto nisam pojeo svog tatu

Sinhronizovana animirana komedija „Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. Kako bi preživeo, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a nakon nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…
Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medeveda), čuvanje uspešnog braka i pokušaj da se sastavi kraj sa krajem u ekonomiji koja je u nestajanju kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

Nedelja (12. april)
16:30 – KOD KUĆE 3D (sinhronizovano)
18:30 – NIČIJE DETE (domaći film sa FEST-a)
20:30 – PAKLENE ULICE

Paklene ulice

Režija: James Wan

Uloge: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris“ Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey,Nathalie Emmanuel i Kurt Russell i Jason Statham

Žanr: Akcija / Triler

Jezik: Engleski

Zemlja: Japan / SAD

Trajanje: 137 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 20:30 (10.04.-12.04.) / 18:30 i 21:00 (13.04.)

Cena: 250 dinara

Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspešnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela.

paklene ulice 7

Ponedeljak (13. april)
16:30 – KOD KUĆE 3D (sinhronizovano)
18:30 – PAKLENE ULICE
21:00 – PAKLENE ULICE

Režija: Vuk Ršumović

Uloge: Denis Murić, Pavle Čemerikić, Isidora Janković, Miloš Timotijević

Žanr: Drama

Jezik: Srpski

Zemlja: Srbija

Trajanje: 95 min

Linkovi: IMDB

Projekcije od 18:30

Cena: 250 dinara

Ničije dete

U rano proleće 1988, duboko u planinama Bosne i Hercegovine, lovci među vukovima pronalaze divljeg dečaka. Ne znaju ko je, pa dečak nasumično dobija ime Haris, a lokalne vlasti ga po hitnom postupku šalju u centralno sirotište SFRJ u Beogradu. Iako su medicinske prognoze loše, vaspitač Ilke na svaki način pokušava da pomogne dečaku. Prvi znaci napretka su vidljivi kada se Haris veže za drugog dečaka iz sirotišta, Žiku (15). Ali otac dolazi po Žiku i on mora da napusti dom, i Haris ponovo ostaje sam. Dok čeka Žiku da ispuni svoje obećanje i vrati se po njega, Haris izgovara prve reči. Nedugo zatim, polazi u školu, i dodatno se socijalizuje.

nicije-dete-plakat

Nakon što ga je otac oterao od kuće, Žika se vraća. Ali više ništa nije kao pre. Žika više ne može da se vrati u dom. Nesposoban da se nosi sa novonastalom situacijom, Žika se ubija. 1992. godina je. U Bosni i Hercegovini besni rat. U dom stiže pismo od lokalnih bosanskih vlasti kojim se zahteva Harisov brzi povratak. Ilke pokušava da zadrži Harisa. Krije ga kod sebe kući, ali policija ga pronalazi i šalje nazad u Bosnu. Po povratku u Bosnu, Haris nema gde da ode. Dok luta besciljno, nailazi na grupu vojnika koja ga vodi sa sobom. Dobija i pušku i odlazi u borbu. Jedne noći, posle krvave bitke, Haris, po prvi put u svom životu, donosi odluku. Ostavlja pušku, i odlazi nazad na planinu na kojoj je nađen. Odlazi sve dalje i dalje od rata i haosa. Konačno, dolazi do potoka i ogleda se u njemu. Vadi kliker koji je poneo sa sobom, okreće ga ka nebu i gleda kroz njega… Film “Ničije dete” baziran je na istinitoj priči.

 

Cene ulaznica za sve projekcije – 250 dinara

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga