Odložen „Aviv kids pena fest“ u Aviv Parku

Podeli:

U Aviv Parku Zrenjanin, od petka 24. juna do nedelje 26. juna, čekaju vas tri spektakularna festivalska dana!!!

Kao i do sada Aviv Park nastavlja da iznenađuje sve posetioce lepim i interesantnim događajima koji su namenjeni pre svega porodicama i koji su besplatni. Ideja o Dečijem Festivalu Pene nastala ja kao logičan sled sa željom da preraste u tradicionalni festival koji bi se održavao svake godine. Vodeći računa o potrebama naših najmlađih sugrađana osmislili smo ceo festival i program na način da početak letnjeg raspusta obeležimo i započnemo nizom fenomenalnih dešavanja i sve to na jednom mestu – u Aviv Parku Zrenjanin!

Bogat program, mnoštvo iznenađenja i sjajnih poklona samo su jedan deo ove sjajne zabave u kojoj će sigurno uživati svi posetioci a ne samo naši mališani. Hiljade litara pene očekuje vas na centralnom događaju u subotu 25. juna sa početkom u 17.30 časova!!!! Pored toga interesantne radionice kroz koje će mališani naučiti mnoge korisne stvari o zdravoj ishrani i važnosti fizičkih vežbi uz Dr. Feelgood-a začiniće ovaj festival. Interesantne dečije predstave, DJ, nastupi plesnih grupa i koncert jedne od najpopularnijih tinejdžerskih zvezda današnjice Sare Jo upotpuniće atmosferu i razgaliti sve uz sjajne ritmove leta. U nedelju, 26.juna družimo se sa Minjom Subotom, Leontinom Vukomanović i horom „Čarolija“!

 

Želja nam je da vratimo duh starih vremena i pravih vrednosti kada smo se kao deca igrali zanimljivih Igara bez granica na otvorenom, trkali se u džakovima, đuskali oko stolica, jednostavno uživali u druženju sa vršnjacima i pravom, sportskom takmičenju u nadi da ćemo baš mi pobediti bez obzira na nagradu je upravo srž ovog festivala.

Dođite i uživajte u Aviv Kids Pena Festu… sjajnim Igrama bez granica, koncertima i mnogim, mnogim iznenađenjima! 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga