Proslava 2. rođendana Aviv Parka uz velike popuste i koncert jednog od najboljih pevača svih vremena!

Podeli:

Aviv Park poziva na druženje i proslavu drugog rođendana Aviv Parka Zrenjanin u subotu, 16. septembra. Tokom celog dana sve posetioce očekuju odlični rođendanski popusti koje su za ovu posebnu priliku obezbedili zakupci Aviv Parka, kao i porodična zabava sa početkom od 17 časova.


Za naše najmlađe pripremili smo zanimljive sadržaje i interaktivan dečiji program u kome će uživati ne samo mališani već i njihove mame i tate.
Pored sjajnih popusta kao vrhunac rođendanske proslave uslediće i spektakularan koncert jednog od naših najpoznatijih i najpriznatijih muzičara u regionu – Harisa Džinovića! Uveliko se radi na repertoaru i pripremi pesama kojima će se ovaj vrhunski pevač predstaviti domaćoj publici i u kojima će sigurno uživati i mlađe i starije generacije.
Za sve posetioce koji razmišljaju kako da dođu do Aviv Parka a koji nisu u mogućnosti da dođu svojim kolima pobrinuli smo se da im olakšamo. BESPLATAN PREVOZ na autobuskim linijama 10 i 10A koje saobraćaju redovno do / od Aviv Parka biće na raspolaganju svim posetiocima u vremenu od 17h do 24h, navodi se u saopštenju Aviv PArka.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga