Priče svetskih putnika

Podeli:

Kažu da je čovek bogat onoliko koliko je sveta video.Iako ponekad zvuči nerealno,odnosno da putovanje u daleke krajeve iziskuje mnogo novca,to nije uvek slučaj.Naprotiv.O tome je između ostalog bilo reči na druženju svetskih putnika u okviru drugog travel meetup-a koji je organizovan u Novom Sadu.

Kompletna Travel Meetup ekipa

ideja je bila da se razmene iskustva,otvore novi horizonti,čuju korisne informacije,ali i otkriju nove destinacije koje treba posetiti.

Da nije samo „tamo negde“ lepše, imali smo priliku da čujemo iz prve ruke od ekipe entuzijasta koja stoji ispred TrippinSerbia,a čija parola glasi „Nemaš izgovor,obiđi Srbiju!“.Kako i sami kažu,svako može jedan vikend mesečno da izvodji kako bi posetio barem jednu od brojnih znamenitosti Srbije.

Domaćin Marko Stefanović i Trippin Serbia ekipa

Pravi avanturista i adrenaline junkie Ivan Marijanović koji stoji iza IG naloga „Tribal Grooove“,govorio je o Africi prema kojoj gaji posebnu strast,o životu i običajima plemena sa kojima se susretao,uz koje je pravio i dokumentarne fotografije koje ostavljaju bez teksta.

Ivan Marijanović Buhoma,Uganda

Pričalo se o životu na Ekvadoru,spiritualnoj Indiji,zemljama Evrope.kako travel sadržaje plasirati na online nebo,da li su potrebni sponzori za ovakva putovanja,čega se odričemo,a šta dobijamo sa istim.

Trippin Serbia ekipa

Domaćini događaja bili su „Gospodin sa izuzetnog puta“ Marko Stefanović i „3majaa“ Maja Orihan ,koji iza sebe imaju veliki broj pređenih kilometara i utabanih travel staza širom sveta.

Marko Stefanović,Mexico

Obećali su uskoro novo druženje,a do tada svi koji su prisustvovali ovom,mogu da prave novu Bucket list,jer želje se ostvaruju.Ako ih jako poželite.

Autor:Dejana Tucić

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga