Postani LIDER POKER AVANTURE i preuzmi TURNIRSKU ULAZNICU!

Podeli:

Ako uživate u najpopularnijoj kartaškoj igri, pruža vam se prilika da preuzmete turnirsku ulaznicu i ostvarite vrhunske dobitke – zabavite se uz Čip Lider u Meridianu!

Tokom čitavog aprila, ljubitelji pokera će posebno uživati u Meridianu!

U trajanju od 1. do 30. aprila održava se promocija ČIP LIDER u kojoj vam se pruža mogućnost da preuzmete TURNIRSKU ULAZNICU.

Vaš zadatak je veoma jednostavan: potrebno je samo da uživate uz Texas Hold’em Poker provajdera Playtech, kao i do sada.

Svakog dana vas očekuju misije čijim ispunjavanjem preuzimate svoju turnirsku ulaznicu. Vašu misiju možete preuzeti u odeljku „Missions“ u okviru same igre.

Stoga ne čekajte, krenite u ispunjavanje neodoljivih misija i uživajte u vrhunskoj poker avanturi čitavog meseca!

Meridian vam pruža zabavu kao nikada pre!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

BONUS VEST:

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA! Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga