Poklanjamo ulaznice za teniske mečeve FED kupa Srbija – Australija

Podeli:

Aleksandra Krunić i Ešli Barti otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 2 FED kupa izmedju Srbije i Australije.  Posle njih na teren Ivana Jorović i Darija Gavrilova, odlučeno je u petak žrebom u Zrenjaninu.

Drugog dana na teren će prvo Krunić i Gavrilova, potom Jorović i Barti, a ukoliko bude bilo potrebe za dubl su prijavljene Krunić i Nina Stojanović, odnosni Barti i Kejsi Delakva. Meč između Srbije i Australije igra se u subotu i nedelju, a oba dana program počinje od 13 sati.

Da biste osvojili karte i učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da lajkujete Facebook stranicu RTV Santos, ukoliko već niste, a zatim i da šerujete tekst na Vaš Facebook profil, pod opcijom javno.

Delimo četiri kompleta ulaznica za oba takmičarska dana za dve osobe. Sutra, 22. aprila u 8 časova ujutru objavljujemo imena srećnih dobitnika na fan stranici RTV Santos. Ulaznice za dve osobe, za oba takmičarska dana možete preuzeti u prostorijama Santos radija 22. aprila od 9 do 14 časova. Molimo sve osobe koje žele sigurno da idu da učestvuju u nagradnoj igri, kako bi ljubitelji tenisa mogli da uživaju i bodre reprezentaciju.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga