Počela je Exit avantura za čitavo društvo

Podeli:

Počinje akcija 5+1: na 5 kupljenih kompleta dobija se 1 gratis, kao i karte za Queens Of The Stone Age besplatno za sve!

Exit

Ove godine EXIT i m:ts na EXIT AVANTURU vode čitavo društvo! Od 23. aprila do 25. maja, svaka ekipa od pet ljudi koji budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis. I to nije sve: uz jednu besplatnu ulaznicu u okviru paketa, svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima!

Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara. Svi učesnici akcije koji se na vreme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival. Registracija će se vršiti od 1. do 7. juna putem linka www.gigstix.com/qotsa .

Ulaznice mogu da se kupe online, putem sajta www.gigstix.com, a fizička prodaja ulaznica počeće od ponedeljka, 28. aprila. Sve informacije o fizičkim prodajnim mestima biće dostupne na sajtu: http://www.exitfest.org.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga