PerSu mini košarkaški turnir impresionirao brojne ljubitelje košarke (FOTO)

Podeli:

Proteklog vikenda na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je PerSu mini košarkaški turnir. Veliki broj raspoloženih mališana, od 12. do 15. septembra, uživao je u omiljenoj igri pod obručem. Neki od njih su prvi put zaigrali na košarkaškom terenu u želji da testiraju svoj talenat.

Tokom četiri dana, koliko je trajao turnir, brojni posetioci uživali su u sjajnim košarkaškim potezima i odličnim ekipama mladih košarkaša.

Posebnu poslasticu, PerSu marketi pripremili su za subotu 14. septembar, kada su svi prisutni mogli da uživaju u nesvakidašnjim potezima i impresivnim trikovima sa loptom Nemanje Tricky Blažića, najboljeg fristajl košarkaša na Balkanu. Ovaj mađioničar sa loptom pokazao je prisutnima svoje najbolje fristajl košarkaške finte i trikove, a neki od njih su bili u prilici da mu “izađu na crtu” i tom prilikom nauče neki trik od Tricky-a. Nakon nadmudrivanja pod obručem, mališani su mogli da se slikaju i porazgovaraju sa njim.

-Ovo je naš način da se odužimo svim našim sugrađanima, a posebno najmlađima, da im pružimo jedan lep, edukativan i zabavan vikend u gradu, koji će dugo pamtiti – poručuju iz PerSu marketa.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga