Parkirajte svog ljubimca

Podeli:

 

Vojvođanska banka postavila je „parkinge“ za pse ispred dve filijale u Zrenjaninu – na Trgu dr Zorana Đinđića bb i u Bulevaru Veljka Vlahovića 14.

Kako bi klijentima obezbedila bezbedno mesto na kome mogu da ostave ljubimce dok su u banci, „parkinzi“ su postavljeni ispred 16 filijala širom Srbije i to u Beogradu, Novom Sadu, Bačkoj Palanci, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Bečeju, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Užicu i Zrenjaninu.

Želimo da klijenti koji imaju ljubimce bez opterećenja i briga obavljaju poslove u našim filijalama. Zato smo ispred poslovnica koje su imale adekvatne uslove za to, u ukupno 12 gradova, postavili „parking“ za pse. U narednom periodu nastavićemo sa ovom praksom„, kažu u ovoj banci.

Jedan od klijenata Vojvođanske banke koji je imao priliku da isproba „parking“, istakao je da mu mesto ispred banke na kome može da ostavi psa daje osećaj veće sigurnosti.

Ovo će biti naročito korisno kada krenu visoke temperature. Vlasnici pasa nikako ne bi trebalo da ostavljaju ljubimce u automobilima ili na suncu, već na „parkingu“ – zaklonjenom mestu ispred filijale„, rekao je zadovljan klijent.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga