Ovo su zahtevi zvezda najboljeg evropskog festivala!

Podeli:

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala dovodi poznate svetske zvezde, a zajedno sa zvezdama, ruku pod ruku, idu i njihovi neuobičajeni zahtevi. Pročitajte šta izvođače sa EXITa 2014. očekuje pre i posle nastupa na omiljenim binama EXIT festivala!

Dance Arena during Digitalism Live #EXIT2011
foto:Exit

Disclosure, koji 10. jula nastupaju na Dance Areni, na svoj specijalni nastup na Tvrđavu dolaze sa dva kamiona opreme u tur-busu kojim su prošli čitavu Evropu i došli direktno sa Glastonberija, a za njihov Wild Life spektakl biće dopremljen poseban agregat koji može da podrži ovaj audio-vizuelni set! Na rajder listi Glorije Gejnor nalaze se cvetni peškiri i porculanski set za čaj sa floralnim motivom. Članovi sastava Rudimental su tražili tiket nacionalne igre na sreću, te ne budite iznenađeni ako sledeći dobitnik na Lotou budu baš oni.

Jedan od najpoznatijih DJ-eva na svetu, Skrillex dolazi u Srbiju privatnim čarter letom. On je kao i Albarn strastveni pušač i na listu želja je stavio čak četiri različite vrste cigareta. Groznica subotnje večeri biće zapaljiva jer je za setAfrojack vs. Quintino tražena pirotehnika dovoljna za mini festival vatrometa! Pored toga, Afrojack će u nastupu koristiti i specijalno dizajnirane i mapirane LED ekrane, kao i i-Chat uz pomoć kojeg sa bine u toku nastupa komunicira i komanduje ljudima iz režije.

Jedan od najzanimljivijih rajdera poslali su članovi sastava Hurts. Pored uobičajenih stvari kao što su kokice, kokosova voda,  Smirnoff Red Vodka,  Bombay Sapphire džin i najbolje lokalno pivo, članovi benda tražili su i – uramljene slike Monike Beluči i Majk Tajsona!

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga