Otkrivamo koja poznata ličnost iz Zrenjanina će učestvovati u rijaliti programu „Zadruga“ (FOTO)

Podeli:

Rijaliti „Zadruga“ počinje za manje od 24 časa i emitovaće se na televiziji Pink od 6. septembra. Veliku pažnju javnosti privukle su najave učesnika, ali i informacija da će u posebno izgrađenom gradu biti jedna beba i trudnica.

Foto: Fejsbuk, Sloba Radanovic

Za sada se još uvek ne znaju imena učesnika, ali kako smo uspeli da saznamo, biće poznati pevač iz Zrenjanina. U pitanju je Slobodan Radanović koji će od početka biti u rijalitiju.

On je ovu informaciju podelio sa svojim Fejsbuk prijateljima.

Printscreen: Fejsbuk, Sloba Radanovic

 

Za potrebe ovakvog koncepta emisije, čitav grad je sagrađen upravo za potrebe samog rijalitija da bi učesnici prikazali sasvim uobičajni život. Na početku, na ulasku će svako od učesnika dobiti nekoliko hiljada dinara i moraće da pokažu gledaocima na koji način će preživeti nedelju dana sa tom sumom.

Novi detalji se pojavljuju svakog dana, a posebno je zanimljivo i da će učesnicima u toku rijalitija, pomoću sredstava koja će im biti na raspolaganju i koja će moći da zarađuju radeći različite poslove, biti dozvoljeno da kupe i minute na društvenim mrežama i tako na trenutak „izađu“ iz rijalitija.

Prema najavama i očekivanjima, ovo bi trebao da bude najgledaniji rijaliti program do sada. Kome se ne sviđa, uvek može da prebaci kanal. Želimo puno sreće našem sugrađaninu.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga