Novogodišnji koncertni spektakl u Zrenjaninu (program)

Podeli:

Za doček Nove 2016. godine, 31. decembra od 23 sata na velikoj koncertnoj bini u glavnoj ulici, Zrenjanince i njihove goste zabavljaće jedan od najpoznatijih rok bendova regiona “Divlje jagode“. Posetioce očekuje dva sata najbolje zabave i nezaboravnog provoda u najluđoj noći.

Nova godina

Od svog osnivanja 1978. godine pa sve do danas, ovaj sastav opstaje među najpopularnijim, a hitovi “Jagoda“ i dalje su nezaboravni deo muzičkog repertoara svih generacija.

Tokom godina rada, objavili su nekoliko singlova i dvanaest studijskih albuma, a svoje muzičke karijere u “Divljim jagodama“ su započinjale i najveće muzičke zvezde na ovim prostorima, Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i  Zlatan Stipišić – Gibonni.

Grad Zrenjanin Vas poziva da dočekate Novu godinu u zrenjaninskoj glavnoj ulici u dobrom raspoloženju, sa prijateljima i porodicom, uz najveće hitove “Divljih jagoda“: Jedina moja, Krivo je more, Šejla, Ne želiš kraj, Nazovi me, Kap po kap, Motori…

Budite deo nezaboravnog, velikog, novogodišnjeg, muzičkog spektakla u svom gradu!

Večernji novogodišnji program počeće u 22 sata kada će nastupati DJ Buki, koji će nastaviti sa programom nakon koncerta “Divljih jagoda“, do 02.00 h.

Grad Zrenjanin je i ove godine mislio i na najmlađe sugrađane.

U glavnoj ulici u gradu organizovan je interesantan dečji program koji će tradicionalno početi u podne, 31. decembra, kićenjem jelke sa gradonačelnikom Grada Zrenjanina Čedomirom Janjićem, a prisutne će zabavljati Gradski dečji hor Kulturnog centra Zrenjanin. U 12.30h biće izvedena predstava  ‘’Čarolija’’, u kojoj učestvuju Kreativni klinci Sonje Vujaković, a u 12.45 h koncert ‘’Supernove’’

U 13.30 h  posetioce očekuje i novogodišnja predstava Cekom-a ‘’Loptica skočica’’.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga