Nedeljni Horoskop(15.02-21.02.)

Podeli:

OVAN

Polako sagledajte situaciju u kojoj se nalazite. Uran vas tera na velike i radikalne promene unutar vas samih. Oslobađajte se od navika koje vas unazađuju i budite ono što jeste. Pokušajte malo više da preuzmete odgovornosti nad svojim životom. Naredna sedmica može biti obeležena iznenadnim dešavanjima. Problemi u partnerskim odnosima se nastavljaju. Ne manipulišite okolinu i igrajte srcem uz sve odgovornosti koje imate.

ovan

BIK

Malo ste emotivnije reagovali na mlad mesec koji se desio u nedelji iza nas. U narednom periodu može doći do realizacije određenih poslovnih mogućnosti. Podignite standarde za međuljudske odnose. Ne reagujte previše burno i emotivno isprovocirani uticajem Marsa u Škorpiji. Situacija oko vas će se rešiti za najviše dobro svih ljudi iz vaše okoline. Neki prekidi su morali da se dese.

bik

BLIZANAC

Stvari se odigravaju sporije nego što očekujete. Mogući su sukobi sa autoritetima. Zahtevaju se od vas nova učenja i nove nadogradnje znanja kako biste promenili ugao gledanja. Na neke stvari morate staviti tačku. Problemi u partnerskim odnosima su mogući. Celokupna situacija vas tera na velike zivotne promene i reforme. Čuvajte životnu energiju. Svakom novom dešavanju pristupite sa ljubavlju.

blizanci

RAK

Početkom sedmice mogli biste poprilično emotivno reagovati po pitanju dešavanja unutar porodice. Ne očajavajte! Ništa vam se loše ne dešava što već i do sada niste prevazišli. Ne kreirajte pogrešne postavke u glavi. Nađite vremena za rad na sebi, naročito na nekoj od duhovnih razina. Stvari radite po difoltu kao i obično. Tenzija u vašoj okolini se polako smanjuje. Uživajte, zaslužili ste predah!

rak

LAV

Takođe ste pogođeni uticajem mladog meseca u prethodnoj sedmici. Ne doživljavajte sve stvari toliko lično u narednom periodu. Sve ono što vam se dešava jeste testiranje emotivnih i poslovnih situacija koje ste već prevazišli na svakom nivou. Polako se uravnotežite pre svega sa mislima. Vreme pred vama je odlično za nova učenja. Nemate se čega plašiti, nije u vašoj prirodi. Suočite se sa svakom nejasnom situacijom.

lav

DEVICA

Mentalna iscrpljenost polako popušta, i stvari se odvijaju baš onako kako ste zamislili. Sve poslovne mogućnosti koje vam se budu nudile u drugoj polovini sedmice urodiće plodom. Vaša odgovornost će vam se svakako isplatiti. Ne tražite savršenstva u odnosima trenutno za to nije vreme, preispitajte svoje stavove.

devica

VAGA

Ostanite pri svojim stavovima. Iznenadne i oscilatorne promene raspoloženja su moguće. No granica izdržljivosti vam je istrenirana. Vreme u narednoj sedmici posvetite sebi i sijajte u skladu sa vašim manirima. Ne reagujte na provokacije u odnosima. Uskoro vam sledi podrška Venere iz vazdušnog znaka Vodolije. Usrećite sebe nekom sitnicom

vaga

ŠKORPIJA

Pod uticajem Marsa i mladog Meseca proživeli ste po ko zna koji put vaše emotivne testove. Upravo ovaj Mars vas tera da se potpuno okrenete sebi i da sebe nagradite akcijom.Pokušajte da budete kreativni u svemu što radite. Situacije oko vas su vam i više nego jasne, zauzmite stav i budite iskreni i istrajni do kraja. Nemate sta da izgubite. Bez burnih reakcija.
skorpija

STRELAC

Sve više vaša okolina može da primeti nepravdu koja se oko vas dešava. Ukoliko su vam neke stvari nejasne, proverite ih. Nemojte se u narednom periodu oslanjati na intuiciju. Sve što vam se u narednom periodu oduzima samo pustite. Vreme je za nova životna učenja. Polako se uravnotežite sa mislima. Čuvajte svoj imunitet. Nedostatak životne energije.

strelac

JARAC

Odlično vreme za poslovne mogućnosti. Uživajte u poslovnoj situaciji koja se oko vas odvija, ona je za vaše najviše dobro, u bliskoj budućnosti. Iznenadiće vas burne reakcije vaše okoline. Momenat vaše sigurnosti leži u vama. Isprovocirane situacije u odnosima rešićete samo ako zauzmete stav iskrenosti.

jarac

VODOLIJA

U ovom gustom vremenu Vodolijama se mogu dešavati situacije koje mogu imati dve krajnosti. Pokušajte da izbegnete oštricu Marsa iz Škorpije, u suprotnom ćete se preispitivati. Ovo što vam se dešava su testovi na nivou prijateljstva i emocija. Budite to što jeste u potpunosti. Oprez na putu i vodite računa o povredama koje su moguće.

vodolija

RIBE

Upravo tako u sve ste uplivali vrlo lako sa puno nada i očekivanja. Bas čudno, obzirom da je tu Neptun. Ne očajavajte zbog nejasnih emotivnih situacija. Nigde ne grešite, sve što ste uradili uradili ste srcem. Mašta je trenutno nabolja meditacija za vas. Podignite svoje standarde za vezu. Neophodan vam je odmor. Akcenat se stavlja na fizičko zdravlje. Očekuje se samo jedna disciplina na fizičkom nivou. Čuvajte imunitet.
ribe
Astrolog: Nenad Tomašev

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga