Najveći holivudski hitovi u CineStar-u: PRETPREMIJERE PRVO U ZRENJANINU, PA U OSTATKU SVETA!

Podeli:

Dve pretpremijere i još dve premijere najvećih holivudskih blokbastera obeležiće prvu nedelju rada i dolazak najvećeg regionalnog bioskopskog lanca CineStar u Zrenjanin. Multipleks sa četiri sale, smešten u Aviv Parku, otvoriće vrata za sve posetioce u sredu 10. februara,a kako je imperativ ove kompanije da publika u Srbiji najnovija filmska ostvarenja gleda uporedo sa filmofilima u Njujorku, Parizu ili Londonu, ni u Zrenjaninu neće biti drugačije.

LOVE BOX SEDIŠTA 11

Na sam dan otvaranja zrenjaninskog CineStar-a zakazano je prikazivanje čak dve pretpremijere – „Deadpool“ i „Kako biti solo“.

Ljubitelji legendarnihMarvelovih stripova, ali i žestoke akcije i filmskog spektakla, moći će da uživaju u ekranizovanoj avanturi anti-heroja iz stripa „Deadpool”. Istoga danana repertoaru će se naći i urnebesna komedija„Kako biti solo“, u kojoj nastupapoznata glumačkatrojka -Dakota Johnson , Rebel Wilson i Leslie Mann.

Već za naredni dan, četvrtak 11. februar planirano je prikazivanje dve premijere filmova„Zulender 2“ i „Robinzon Kruso“.

Na redovnomrepertoaru bioskopa s pet zvezdica,u prvoj radnoj nedelji naći će se i najveći holivudski hitovi poput „Povratnika“, „Podlih osam“, „Zločina na talasima“, „Mede sa severa“, „Alvina i veverica“, „Dobrog dinosaurusa“, ali i dugoočekivani nastavak legendarnog naučno-fantastičnog filmskog serijala  „Star Wars: Buđenje sile“.

VIP SEDIŠTA 12

Filmovi sa repertoara prikazivaće se u CineStar salama sa ogromnim „wall to wall“ platna, najmodernijim JBL zvučni sistemom, ljubavnim, VIP i Love Box sedištima. Multipleks u Zrenjaninu imaće ukupno četiri bioskopske sale, od kojih će jedna biti eXtreme – što je specijalni CineStar standard. U ovoj dvorani nalazi se gigantsko platno premazano srebrom, na kojem filmovi oživljavajuuz pomoć Ginisovog rekordera u reflektovanju svetlosti – Barko filmskog projektora.

Blitz-CineStar-2

Investicija CineStara i lokalnih investitora u tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu  i 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19 000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga